Terrasana - Hatcho Miso Strong Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Beoordeling
Martijn
28-07-2021
Heerlijke miso
Heerlijke, zoete miso. Gebruikt voor なす田楽 (aubergine met miso in de oven). Aanrader!
Omschrijving
1 review
Hatcho miso is een glutenvrije, veelzijdige Japanse smaakmaker die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Het is uniek en zeer krachtig van smaak dankzij het authentieke productie- en fermentatieproces van maar liefst 2 jaar. Door de krachtige umamismaak is hatcho miso een goed en biologisch alternatief voor het bouillonblokje. Daarnaast is het vooral geschikt als basis voor (miso)soepen, sauzen en marinades. Ook lekker op brood, in combinatie met pindakaas.
Artikelnummer: | TRS321 |
Merk: | Terrasana |
Inhoud: | 300 gram |

Bestellen
Ingrediënten
Sojabonen, water, zout, geroosterd sojameel, koji-ferment.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 875 kj (208 kcal) |
Eiwitten | 22.4 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 11.1 gr. 0.6 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 6.6 gr. 0.9 gr. |
Vezels | 7.7 gr. |
Zout | 9.6 gr. |