Nieuwe producten
Terrasana
Yuzu Juice
Glutenvrij biologisch yuzu sap. Gebruik als dressing over je salade of poké bowl, in thee of cocktails en als vervanger voor citroensap. Schudden voor gebruik. Na openen 3 maanden houdbaar in de koelkast.
Peak's
Fruit String Aardbei
Glutenvrije snoepsliert gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen.
Peak's
Fruit String Bessen
Glutenvrije snoepsliert van gemengde bessen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen.
Peak's
Fruit String Framboos
Glutenvrije snoepsliert met frambozen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen.
Peak's
Fruit Straw Framboos
Glutenvrije snoepmat met frambozen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen.
Peak's
Fruit Straw Bessen
Glutenvrije snoepmat met zwarte bessen, aardbeien en frambozen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen.
Peak's
Fruit String Mango
Glutenvrije snoepsliert met mango gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen.
Terrasana
Pad Thai Noodles
Glutenvrije pad thai noodles zijn brede platte noedels die je serveert met versgesneden groente en tofu in een Thaise curry. Dat garneer je met partjes limoen en stukjes pinda. De typische Thaise klassieker: authentieke pad thai maak je met zoetzure saus (liefst met tamarinde en kokosbloesemsuiker) en goede biologische pad thai noedels. Aan onze noedels is geen zout toegevoegd. De noedels zijn...
Terrasana
Vietnamese Bruine Rijst Vermicelli
Deze glutenvrije bruine vermicelli noodles zijn gemaakt van biologisch bruine rijstmeel zonder toegevoegd zout. Met biologische vermicelli noodles maak je lekkere vegan mihoen of tjauw min (chow mein) klaar. De vermicelli noedels zijn supersnel klaar, want je hoeft ze alleen maar 4-5 minuten te koken. In de Vietnamese keuken zijn deze bruine vermicelli noedels onmisbaar. Je doet ze in een...
Schar
Vanilla Creams
Glutenvrije koekjes met een vanille crème vulling.