Nieuwe producten
Les Recettes de Céliane
Roomboter Biscuits
Glutenvrije roomboter biscuitjes Deze romige boterkoekjes van Celiane zijn heerlijk van smaak en gegarandeerd glutenvrij. De koeken zijn gemaakt van maiszetmeel en boter met een vleugje vanille. Per drie verpakt dus handig om mee te nemen. Ook perfecte koekjes als bodem voor jouw cheesecake of ander baksel. Heerlijk glutenvrij genieten!
Vego
Hazelnoot Chocolade Pralines
Glutenvrije zachte hazelnoot chocolade pralines. Deze zachte pralines zijn een heerlijke traktatie voor bij de koffie.
Vego
Vegan Smeltchocolade
Glutenvrije smeltchocolade. Deze fijne hazelnoot chocolade smeltstukjes zijn ideaal om mee te bakken en om warme chocolade mee te maken.
Poensgen
Broodmix Volkoren
Glutenvrije broodmix volkoren. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500 gram meelmix, een zakje droge gist of 25 gram verse gist, 450 milliliter water (koud). Broodbakmachine: 1. Een zakje droge gist of 25 gram verse gist in 450 ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. 2. Stel de machine in op het...
Poensgen
Fitness Brood
Glutenvrij fitness brood. Het wordt aanbevolen een sneetje brood enkele seconden op te warmen in de magnetron of op te bakken.
Vego
Chocoladepasta Hazelnoot Crunchy
Ben jij al fan van de Vego-chocoladerepen? Dan is deze Vego vegan chocoladespread iets voor jou. Verfijnd met stukjes knapperige hazelnoten en echte sheaboter. Lekker én veganistisch! Gemaakt van Fairtrade ingrediënten en vrij van palmolie. Bij Vego gebruiken ze ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen. Zoals de fijne Italiaanse hazelnootpasta, hazelnootcacao-room en hele hazelnoten die...