Nieuwe producten
Vego
Hazelnoot Chocolade Pralines
Glutenvrije zachte hazelnoot chocolade pralines. Deze zachte pralines zijn een heerlijke traktatie voor bij de koffie.
Vego
Vegan Smeltchocolade
Glutenvrije smeltchocolade. Deze fijne hazelnoot chocolade smeltstukjes zijn ideaal om mee te bakken en om warme chocolade mee te maken.
De Traay
Vegan Flora Zoet
Een glutenvrij alternatief voor honing op basis van agave- en dadelstroop. Erg lekker in de thee, warme amandelmelk, door de kefir als zoet broodbeleg of als topping over het dessert.
Ma Vie Sans Gluten
Broodmix Wit Met Quinoameel
Biologische glutenvrije witbroodmix met quinoameel. Bewaren: Droog en op kamertemperatuur bewaren. Bereiding: 1. Meng de inhoud van het zakje met het rijstmiddel en de olie in een grote kom. Voeg vervolgens de melk en het water toe en roer alles gedurende 1 minuut goed door met een houten lepel. Probeer het deeg luchtig te kloppen. (OPM.: het deeg moet de textuur hebben van een dik...
Ma Vie Sans Gluten
Spaghetti Boekweit
Glutenvrije spaghetti gemaakt van boekweit.
Ma Vie Sans Gluten
Farfalle Volkoren Rijst
Glutenvrije farfalle pasta gemaakt van 100% volkoren rijst.
Vego
Chocoladepasta Hazelnoot Crunchy
Ben jij al fan van de Vego-chocoladerepen? Dan is deze Vego vegan chocoladespread iets voor jou. Verfijnd met stukjes knapperige hazelnoten en echte sheaboter. Lekker én veganistisch! Gemaakt van Fairtrade ingrediënten en vrij van palmolie. Bij Vego gebruiken ze ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen. Zoals de fijne Italiaanse hazelnootpasta, hazelnootcacao-room en hele hazelnoten die...