Nieuwe producten
Lindroos
Fibrex Suikerbietvezels
Suikerbietvezel is een voedingsvezel die van nature vrij is van gluten en een goed vermogen heeft om vloeistof op te nemen, wat gunstig is bij glutenvrij bakken. U kunt suikerbietvezel toevoegen aan bestaande recepten volgens de volgende regel: Voeg voor elke 450 gram bloem in het recept 3 eetlepels suikerbietenvezel + 1 dl water toe. Bak beter en lekkerder glutenvrij brood:...
Terrasana
Havervlokken
Glutenvrije biologische volkoren havervlokken. Ontbijt lekker met glutenvrije havervlokken voor een goede start van je dag. Deze oergraan zit vol eiwitten en vezels. Grove havervlokken zonder gluten: daar maak je meer dan pap van. Onmisbaar in een glutenvrij dieet. Gebruik grove havervlokken om zelf volle en voedzame granola te maken. Maar ook als je koek, taart of banana pancakes bakt, komen...
Terrasana
Volkoren Rijstvellen
Glutenvrije volkoren rijstvellen. Deze Vietnamese bruine rijstvellen zijn een voedzamer alternatief op de traditionele witte rijstvellen. Maak je vanavond lekkere summer rolls, van die rolletjes gevuld met groente en tofu? Met dit bruine rijstpapier kun je heel gemakkelijk rollen en zelfs ook bakken. Dompel, vul, rol, dip of bak in een laagje olie; alles kan!
Terrasana
Santen Kokos Crème
Glutenvrije kokoscreme. Upgrade je curry, soep of sausje met santen, ook wel bekend als kokoscrème of creamed coconut. Santen is eigenlijk kokos in ‘vaste vorm’. Waar er bij kokosmelk altijd water toegevoegd wordt om er ‘melk’ van te maken, maken we santen van 100% kokosnoot. Je gebruikt santen in je dagelijkse maaltijden door een stukje toe te voegen en (als het nodig is) zelf water toe...
Terrasana
Gomasio 200 gram
Gomasio is voor Japanners als tafelzout voor Europeanen. Een smakelijk strooisel van geroosterd en gevijzeld blank sesamzaad en zeezout. Dit betaalbare strooisel kun je werkelijk overal overheen of in doen: van marinade tot (miso)soep, van hummus tot een glutenvrij noodlegerecht.