Nieuwe producten
Lindroos
Fibrex Suikerbietvezels
Suikerbietvezel is een voedingsvezel die van nature vrij is van gluten en een goed vermogen heeft om vloeistof op te nemen, wat gunstig is bij glutenvrij bakken. U kunt suikerbietvezel toevoegen aan bestaande recepten volgens de volgende regel: Voeg voor elke 450 gram bloem in het recept 3 eetlepels suikerbietenvezel + 1 dl water toe. Bak beter en lekkerder glutenvrij brood:...
Poensgen
Broodmix Volkoren
Glutenvrije broodmix volkoren. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500 gram meelmix, een zakje droge gist of 25 gram verse gist, 450 milliliter water (koud). Broodbakmachine: 1. Een zakje droge gist of 25 gram verse gist in 450 ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. 2. Stel de machine in op het...
Poensgen
Fitness Brood
Glutenvrij fitness brood. Het wordt aanbevolen een sneetje brood enkele seconden op te warmen in de magnetron of op te bakken.
Biori
Bruine Rijst Fusilli
Glutenvrije fusilli op basis van bruine rijst. Deze pasta bestaat enkel uit bruine rijst. Het is dus glutenvrij en daarnaast rijk aan vezels. De ideale basis voor een gezonde pasta! Beetgaar in 9 minuten.
Nutrifree
Cantucci Chocolade
Glutenvrije koekjes met chocolade volgens traditioneel Toscaans recept. Knapperig en authentiek. Uitstekend als basis voor heerlijke desserts, met bijvoorbeeld slagroom of vla.
Nutrifree
Biscotti Del Mattino
Glutenvrije koekjes. Lekker om te dippen in een warm kopje thee!