Aziatische Keuken
Van Thailand tot aan China, geniet van de heerlijke Oosterse keuken en waan je voor even in de straten van Bangkok, Hanoi en Mumbai, waar de geuren je op elke straathoek tegemoet komen. Ga je voor een pittige curry of een traditioneel noodle gerecht? Wij hebben alle ingrediënten in huis, zodat jij de lekkerste Oosterse gerechten zelf kunt maken.
Wij hebben een selectie gemaakt om je een eindje op weg te helpen. Dit houdt in dat er nog veel meer producten in ons assortiment staan. Kijk in de categorieën om het complete assortiment te bekijken.
Itsu
Satay Rice Noodles Cup
Glutenvrije rijstnoedels met bouillonpasta van miso met satesmaak. Voeg de noedels en bouillonpasta samen in de beker. Giet kokend water tot op de lijn in de beker. Goed roeren en laat de noedels 5 minuten staan. Niet geschikt voor gebruik in de magnetron.
Itsu
Chilli Miso Rice Noodles Cup
Glutenvrije rijstnoedels met bouillonpasta van miso met chilli en gembersmaak. Voeg de noedels en bouillonpasta samen in de beker. Giet kokend water tot op de lijn in de beker. Goed roeren en laat de noedels 5 minuten staan. Niet geschikt voor gebruik in de magnetron.
Perfect Earth
Instant Noodles Tom Yum
Glutenvrije instant noodles. Voeg kokend water toe bij deze rijstnoedels en tover binnen een paar minuten een lekkere kom noodles op tafel!
Perfect Earth
Instant Noodles Kimchi
Glutenvrije instant noodles. Voeg kokend water toe bij deze rijstnoedels en tover binnen een paar minuten een lekkere kom noodles op tafel!
Perfect Earth
Instant Noodles Garlic & Pepper
Glutenvrije instant noodles. Voeg kokend water toe bij deze rijstnoedels en tover binnen een paar minuten een lekkere kom noodles op tafel!
Beltane
Thaise Curry
Glutenvrije kruidenmix zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen. Kruiden in 2 stappen: tijdens het bakken komen de delicate smaken van de kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak. Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd. De smaak van de kruiden wordt hierbij optimaal met de verse ingrediënten...
Beltane
Bami Nasi Goreng
Glutenvrije kruidenmix zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen. Kruiden in 2 stappen: tijdens het bakken komen de delicate smaken van de kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak. Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd. De smaak van de kruiden wordt hierbij optimaal met de verse ingrediënten...
Beltane
Roerbakmie
Glutenvrije kruidenmix zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen. Kruiden in 2 stappen: tijdens het bakken komen de delicate smaken van de kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak. Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd. De smaak van de kruiden wordt hierbij optimaal met de verse ingrediënten...
Beltane
Kip Kashmir
Glutenvrije kruidenmix zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen. Kruiden in 2 stappen: tijdens het bakken komen de delicate smaken van de kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak. Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd. De smaak van de kruiden wordt hierbij optimaal met de verse ingrediënten...
Beltane
Kip Tandoori
Glutenvrije kruidenmix zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen. Kruiden in 2 stappen: tijdens het bakken komen de delicate smaken van de kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak. Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd. De smaak van de kruiden wordt hierbij optimaal met de verse ingrediënten...
Beltane
Tjap Tjoy
Glutenvrije kruidenmix zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen. Kruiden in 2 stappen: tijdens het bakken komen de delicate smaken van de kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak. Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd. De smaak van de kruiden wordt hierbij optimaal met de verse ingrediënten...
Yakso
Mini Papadums
Glutenvrije papadums, heerlijk licht en knapperig zoals in je favoriete Indiase restaurant! Perfect voor bij een Indiase maaltijd, of als toevoeging aan je borrelplank. Dip bijvoorbeeld eens in de Yakso mango chutney.
Yakso
Sambal Oelek
Glutenvrije sambal oelek.
Degens
Satésaus Pindavrij Kant & Klaar
Glutenvrije satésaus op basis van zonnebloempitten. Te verwarmen in de magnetron, de pan of au-bain-marie. Deze verpakking bevat circa 2 porties.
Terrasana
Konjac Rijst
Konjac (ook wel konjak genoemd) is een plant waarvan de wortel (vezel) gebruikt wordt om ‘rijst’ te maken. Konjacrijst is dus een vervanger voor rijst, maar dan low-carb, low-calorie en glutenvrij. Ideaal als je vandaag even geen koolhydraten wilt eten, of als je al aan je calorieën zit voor vandaag. De vorm lijkt op rijst, waardoor je het gevoel hebt dat je rijst eet. De smaak en structuur...
Itsu
Katsu Rice Noodles Cup
Glutenvrije rijstnoedels met bouillonpasta van miso met katsusmaak. Voeg de noedels en bouillonpasta samen in de beker. Giet kokend water tot op de lijn in de beker. Goed roeren en laat de noedels 5 minuten staan.
Terrasana
Gebakken Uitjes 75 gram
Maak elk glutenvrij Indonesisch gerecht af met gebakken uitjes. Een alom geliefde topping die je over nasi, bami, vlees of soepen strooit om je gerecht net die extra bite te geven. Jammm! Deze gebakken uitjes hebben het puurste recept dat je kunt vinden. Uitjes en zonnebloemolie - er is verder niets aan toegevoegd. Meestal koop je gebakken uitjes met palmolie, maar deze hebben we expres zonder...
Yakso
Krupuk
Glutenvrije kroepoek. Heerlijk bij een Aziatische maaltijd en als snack of tussendoortje. Extra lekker met een dip van yakso chilisaus.
Terrasana
Thai Curry Paste Red
Glutenvrije curry pasta. Geen gehannes met kruidenpotjes of specerijen die niet top zijn. Want met deze rode currypasta heb je het beste al in huis gehaald. Voeg er zelf nog wat kokosmelk en gewokte groenten aan toe en je bent set voor een heerlijk diner! De kruidenpasta zit barstensvol biologische kruiden en specerijen. Denk aan citroengras, sjalotten, galangawortel, korianderzaad en komijn....
Yakso
Ketjap Asin
Glutenvrije ketjap asin (zout).
Terrasana
Pad Thai Noodles
Glutenvrije pad thai noodles zijn brede platte noedels die je serveert met versgesneden groente en tofu in een Thaise curry. Dat garneer je met partjes limoen en stukjes pinda. De typische Thaise klassieker: authentieke pad thai maak je met zoetzure saus (liefst met tamarinde en kokosbloesemsuiker) en goede biologische pad thai noedels. Aan onze noedels is geen zout toegevoegd. De noedels zijn...
Terrasana
Vietnamese Bruine Rijst Vermicelli
Deze glutenvrije bruine vermicelli noodles zijn gemaakt van biologisch bruine rijstmeel zonder toegevoegd zout. Met biologische vermicelli noodles maak je lekkere vegan mihoen of tjauw min (chow mein) klaar. De vermicelli noedels zijn supersnel klaar, want je hoeft ze alleen maar 4-5 minuten te koken. In de Vietnamese keuken zijn deze bruine vermicelli noedels onmisbaar. Je doet ze in een...
Perfect Earth
Pad Thai Rijst Noodles
Glutenvrije pad thai rijstnoedels. Bereiding: kook 1 liter water voor 100 gram rijstnoedels. Voeg rijstnoedels en 1 theelepel olie toe. Kook 6-9 minuten, afhankelijk van de gewenste stevigheid, en roer af en toe. Giet vervolgens het water af, spoel de rijstnoedels af onder koud stromend water en gebruik zoals gewenst.
Perfect Earth
Bruine Rijst Noodles
Glutenvrije bruine rijstnoedels. Bereiding: kook 1 liter water voor 100 gram rijstnoedels. Voeg rijstnoedels en 1 theelepel olie toe. Kook 6-9 minuten, afhankelijk van de gewenste stevigheid, en roer af en toe. Giet vervolgens het water af, spoel de rijstnoedels af onder koud stromend water en gebruik zoals gewenst.
Perfect Earth
Zwarte Rijst Noodles
Glutenvrije zwarte rijstnoedels. Bereiding: kook 1 liter water voor 100 gram rijstnoedels. Voeg rijstnoedels en 1 theelepel olie toe. Kook 6-9 minuten, afhankelijk van de gewenste stevigheid, en roer af en toe. Giet vervolgens het water af, spoel de rijstnoedels af onder koud stromend water en gebruik zoals gewenst.
Yakso
Oriental Roerbaksaus
Glutenvrije roerbaksaus. Vlees, vis of een vleesvervanger roerbakken, saus toevoegen en in 10 minuten is deze heerlijke saus klaar. Serveren met rijst. Geschikt voor 2 a 3 personen.
Yakso
Ketjap Manis 250 ml
Glutenvrije ketjap manis.
Terrasana
Nasi Goreng Bumbu
Bij Indonesische rijsttafels stellen we oma’s, moeders en tantes voor die uren in de keuken staan, om de heerlijkste boemboe’s van scratch te maken. Met deze authentieke glutenvrije boemboe proef je dezelfde rijke en authentieke smaak, maar in plaats van uren kokkerellen zet jij de heerlijke Indische nasi goreng in minder dan een 20 minuten op tafel. De Indonesische keuken is kunst. Dat...
Terrasana
Tamari 250 ml
Glutenvrije tamari saus. Shoyu en tamari sojasaus zijn van oorsprong heel verschillende producten. Tamari werd aanvankelijk als bijproduct gewonnen van de productie van hatcho miso. Door de grote vraag wordt tamari echter al lange tijd ook rechtstreeks als saus gemaakt. Tamari heeft een wezenlijk sterkere smaak dan shoyu sojasaus. Voor krachtige bouillons en vooral voor het kruiden van groenten en...
Yakso
Curry Roerbaksaus
Glutenvrije roerbaksaus. Vlees, vis of een vleesvervanger roerbakken, saus toevoegen en in 10 minuten is deze heerlijke saus klaar. Serveren met rijst. Geschikt voor 2 a 3 personen.
Yakso
Witte Rijst Noodles
Glutenvrije noedels van witte rijst.
Yakso
Bruine Rijst Noodles
Glutenvrije noedels van bruine rijst.
Yakso
Zwarte Rijst Noodles
Glutenvrije noedels van zwarte rijst.
Terrasana
Thaise Rijstnoedels
Deze glutenvrije witte rijstnoodles zijn gemaakt van biologische witte rijst. Ze zijn dun van structuur en passen qua smaak erg goed bij de hartige, umami smaken van de Japanse keuken. Ze zijn 100% glutenvrij, dus iedereen kan van deze noodles genieten. Lekker met een frisse, lichte citroensaus, of een stevige, oosterse pindasaus. Past goed in een hartige misosoep met zeewier of in plantaardige...
Terrasana
Bruine Rijstnoedels Met Wakame
Deze glutenvrije rijstnoodles bevatten naast rijst alleen wakame (zeewier) en water. Wil je een puur, oosters gerecht op tafel zetten, maar heb je niet veel tijd? Dan heb je geluk, want deze noodles zijn binnen 5 minuten klaar en je kunt ze zowel koud als lauwwarm eten. Lekker in combinatie met seitan of tofu, zeewier, en oosterse groenten.
Terrasana
Bruine Rijstnoedels
Deze heerlijke, glutenvrije noodles zijn gemaakt van biologische bruine rijst en water. Verder niets. Ze smaken heerlijk, zijn binnen 5 minuten gaar en passen perfect bij groentegerechten, zeewier, vleesvervangers en Japanse smaakmakers als miso, tamari en sesamolie. Hiermee zet je binnen mum van tijd een heerlijk oosters gerecht op tafel! Kook in 3-4 minuten gaar in ruim kokend water. Giet...
Terrasana
Tamari 125 ml
Glutenvrije tamari saus. Shoyu en tamari sojasaus zijn van oorsprong heel verschillende producten. Tamari werd aanvankelijk als bijproduct gewonnen van de productie van hatcho miso. Door de grote vraag wordt tamari echter al lange tijd ook rechtstreeks als saus gemaakt. Tamari heeft een wezenlijk sterkere smaak dan shoyu sojasaus. Voor krachtige bouillons en vooral voor het kruiden van groenten en...
Terrasana
Umami Saus
Met deze umami-saus staat er een universele hartige smaakmaker in je keuken. Heeft je salade, pokebowl, gegrilde groente of noedelgerecht net een beetje ‘oomph’ nodig? Mist je gerecht net een beetje smaak en heb je geen zin om te gaan hannesen met allerlei flesjes, potjes en smaakjes? Dit flesje vol umami brengt smaken samen en verbetert de smaakbalans in je gerecht. Een saus, dressing en...
Terrasana
Zwarte Rijstnoedels
Deze glutenvrije noodles zijn gemaakt van zwarte rijst en water. Verder niets. Ze hebben een unieke, paarszwarte kleur die je gerecht direct een luxe look geeft. Zin om een glutenvrij, oosters gerecht op tafel te zetten? Combineer deze lekkere rijstnoodles dan eens met de hartige smaken van miso, shoyu en shiitake en maak de maaltijd af met kort gewokte groenten. De noodles hebben een kooktijd van...
Terrasana
Teriyaki Woksaus
De kant-en-klare teriyaki woksaus is 100% biologisch en heeft en korte ingrediëntenlijst. Japanse tamari is het hoofdingrediënt en de woksaus is gezoet met kokosbloesemsuiker. De biologische kruiden geven de Japanse woksaus de authentieke teriyaki smaak mee. Geef in één schenkbeweging een Japanse draai aan je groente- en rijstgerechten. Hoe makkelijk wil je het hebben? Teriyaki is een saus op...
Terrasana
Sushi Nori Geroosterd (7 vellen)
Gedroogd en geroosterd zeewier. Sushi nori is natuurlijk bij uitstek geschikt om de heerlijkste sushi mee te rollen. De smaak van nori is licht hartig en umami. Dip je sushi in tamari en een beetje umepasta en je ervaart een echte Japanse smaakexplosie. Sushi nori wordt geoogst in de Japanse Ise-Shima baai en op traditionele wijze verwerkt tot norivellen. Gebruik sushi nori voor het maken van...
Lima
Teriyaki
Glutenvrije zoete sojasaus. Teriyaki saus is een vaste waarde binnen de Japanse keuken. De zoete en lichtjes zure saus geeft je gerechten een zachte smaak. De Teriyakisaus wordt gebruikt als saus en marinade. Deze zachte sojasaus is perfect voor het marineren, koken of lakken van Tofu, Seitan, Tempeh en groenten.
Yakso
Ketjap Manis 500 ml
Glutenvrije ketjap manis.
Terrasana
Basmatirijst Volkoren
Deze biologische, bruine basmatirijst herken je aan zijn geurige, lange korrel en bijna nootachtige smaak. Deze rijst is volkoren. Het vliesje zit er dus nog om. Dat staat voor méér vezels, méér vitamines en méér mineralen. Voedzamer dan witte rijst, dus. Volkoren basmati is glutenvrij en lekker als basis voor nasi of pilav, bij een (Indiase) curry of ander rijsthapje van jouw keuze.
Lima
Tamari Strong 500ml
Glutenvrije krachtige en pittige sojasaus. Shoyu en Tamari zijn smaakversterkers, de gezonde en vloeibare tegenhangers van het bouillonblokje. Ze passen even goed in de westerse als in de oosterse keuken. Gebruik ze niet alleen om gerechten te zouten, maar ook om de natuurlijke smaak van de ingrediënten te versterken, tijdens het koken en aan tafel. Shoyu laat zich perfect combineren met...
Red Boat
Vissaus 500 ml
Red Boat fish sauce is een volledig natuurlijke Vietnamese vissaus van eerste persing en wordt gemaakt op het eiland Phu Quoc. Red Boat is duurzaam geproduceerd, met hoogwaardige ingrediënten volgens een 200 jaar oude fermentatietraditie. Dat betekent géén toevoegingen, géén conserveermiddelen en géén smaakversterkers: alleen in het wild gevangen zwarte ansjovis en zeezout, waardoor het de...













































