Zoetmiddelen
Aman Prana
Gula Java Fin Kokosbloesem Poedersuiker
Glutenvrije kokosbloesem poedersuiker. Ideaal voor de bereiding van fijn gebak en taarten en om desserts mee af te werken. Gula Java kan je gebruiken ter vervanging van suiker of siroop. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO).
Aman Prana
Gula Java Brut Kokosbloesemsuiker
Glutenvrije kokosbloesemsuiker. Gula Java kokosbloesemsuiker kan je gebruiken ter vervanging van elk soort andere suiker. Je gebruikt het in thee en koffie, om mee te bakken, in cocktails, om gerechten af te werken en door haar smeuïge, zoete smaak met een vleugje karamel is het ideaal als tussendoortje. De Gula Java Brut is grof gemalen biologische kokosbloesemsuiker. Uitgeroepen tot meest...
De Traay
Acacia Honing
Glutenvrije honing. Voor deze honing verzamelen bijen in het voorjaar de nectar van de bloesem van acaciabomen in Europa. Door de milde en zoete smaak is hij bijzonder lekker door je thee/koffie, yoghurt, muesli of in een smoothie!
Stevija
Stevia Vloeibaar 40 ml
Glutenvrije zoetstof. Stevia Vloeibaar Naturel is de 100% natuurlijke zoetmaker met stevia extract. Met de handige druppelflacon is de zoetstof makkelijk mee te nemen en makkelijk doseerbaar. Stevia Vloeibaar Naturel is suikervrij, glutenvrij, gmo-vrij en is veganistisch. Doe 1-2 druppels in thee, koffie of in bijvoorbeeld yoghurt.
De Traay
Bloemen Honing Biologisch (knijpfles)
Glutenvrije honing. De nectar van onze bloemhoning wordt verzameld op verschillende wilde bloemen in de ongerepte natuur van Europa en Midden- en Zuid-Amerika. Deze geliefde honing is zacht, mild van smaak. Heerlijk in een sladressing, als vervanger van geraffineerde suiker in gebak of op een pannenkoek!
Aman Prana
Gula Java Kokosbloesemsuiker Sticks
Glutenvrije kokosbloesemsuikersticks. Verpakt in 50 sticks van 4 gram. Ideaal om mee te nemen en perfect geschikt voor horeca. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO).
Mattisson
Erythritol
Glutenvrij natuurlijk alternatief van suiker en zoetmiddelen. Erythritol is een natuurlijke zoetstof die van nature voorkomt in sommige paddenstoelen, vruchten (o.a. watermeloen, druif en peer) en gefermenteerde voeding zoals wijn, kaas en soja-saus. Erythritol is de enige natuurlijk polyol en is geproduceerd middels natuurlijke fermentatie en heeft ongeveer 70% van de zoetkracht van gewone...
Terrasana
Kokosbloesemsuiker
Kokosbloesemsuiker is een ongeraffineerd alternatief voor gewone tafel- of basterdsuiker. Het is bruin van kleur en wordt op de Filippijnen op een eerlijke en duurzame manier verkregen uit het sap van de bloesems van de kokosnootpalmboom. Kokosbloesemsuiker scoort van alle suikers het laagst op de glycemische index (GI): 35. Met de zoete, zachte karamelsmaak breng je je glutenvrije baksel,...
Mattisson
Erythritol Biologisch
Glutenvrije Erythritol Biologisch is een natuurlijke zoetstof die van nature voorkomt in sommige paddenstoelen, vruchten (o.a. watermeloen, druif en peer) en gefermenteerde voeding zoals wijn, kaas en soja-saus. Erythritol is de enige natuurlijke polyol en is geproduceerd middels natuurlijke fermentatie en heeft ongeveer 70% van de zoetkracht van gewone suiker. Erythritol is een ideale vervanger...
Stevija
Stevia Zoetpoeder
Stevia Zoetpoeder is steviolglycosiden* (*extract uit de stevia plant) verrijkt met inuline, een makkelijk oplosbare vezel die van nature voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Dankzij de toevoeging van inuline is dit zoetpoeder een perfect alternatief voor poedersuiker, met maar liefst 90% vezels. Deze vezels dragen bij aan een gezonde darmflora. Bovendien is Stevia Zoetpoeder eenvoudig...









