Zoetmiddelen

Erythritol van Mattisson

Mattisson

Erythritol

Glutenvrij natuurlijk alternatief van suiker en zoetmiddelen. Erythritol is een natuurlijke zoetstof die van nature voorkomt in sommige paddenstoelen, vruchten (o.a. watermeloen, druif en peer) en gefermenteerde voeding zoals wijn, kaas en soja-saus. Erythritol is de enige natuurlijk polyol en is geproduceerd middels natuurlijke fermentatie en heeft ongeveer 70% van de zoetkracht van gewone...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 6,95
Erythritol Biologisch van Mattisson

Mattisson

Erythritol Biologisch

Glutenvrije Erythritol Biologisch is een natuurlijke zoetstof die van nature voorkomt in sommige paddenstoelen, vruchten (o.a. watermeloen, druif en peer) en gefermenteerde voeding zoals wijn, kaas en soja-saus. Erythritol is de enige natuurlijke polyol en is geproduceerd middels natuurlijke fermentatie en heeft ongeveer 70% van de zoetkracht van gewone suiker. Erythritol is een ideale vervanger...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 8,95
Carobe Poeder van Mattisson

Mattisson

Carobe Poeder

Glutenvrije biologische alternatief voor cacao en koffie. Carobe poeder is afkomstig uit de peulvruchten van de Carobe boom, ook wel de “Johannesbroodboom” genoemd. Carobe heeft een zoete smaak en wordt daarom vaak als zoet maker gebruikt. Carobe heeft een karamel achtige smaak en is zoeter dan cacao en wordt ook veel als vervanger van of in combinatie met cacao gebruikt.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 7,95
Kokosbloesem Suiker van Mattisson

Mattisson

Kokosbloesem Suiker

Glutenvrije kokosbloesem suiker is een suiker die wordt gewonnen uit de ongerepte bloesem van de kokospalm. De nectar van de tropische kokosbloesem wordt door tappers hoog in de boom geoogst. Als de tappers genoeg hebben verzameld, wordt de zuivere nectar in een ketel heel langzaam ingekookt tot een ongeraffineerde suiker. Geeft een heerlijke zoete smaak aan smoothies, yoghurt, tussendoortjes,...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
€ 6,99
Arenga Palm Suiker Biologisch van Mattisson

Mattisson

Arenga Palm Suiker Biologisch

Glutenvrije biologische palm suiker. Palmsuiker wordt van origine gewonnen uit het zuivere sap van de arenga- en dadelpalm. In de Thaise en Javaanse keuken is palmsuiker een veel gebruikt ingrediënt. Het geoogste pure sap wordt op een traditionele manier langzaam ingedampt tot palmsuiker. Op deze wijze blijven de van nature aanwezige stoffen zoals mineralen, antioxidanten en vitaminen behouden....

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
€ 8,49