Wereldkeuken
Terrasana
Kombu Biologisch 50 gram
Glutenvrije kombu. Dit is de allereerste biologisch gecertificeerde kombu in Japan. Kombu is zeewier dat je met rijst of bonen meekookt, zodat het gerecht extra (umami) smaak krijgt. Ook kun je er, in combinatie met shiitake, goede dashi (basisbouillon) van trekken. Deze kombu wordt geoogst op het noordelijke eiland Hokkaido in Japan. Door het koude klimaat is dit dé plek om kombu te laten...
Terrasana
Wakame Biologisch
Wakame is een donkergroene, iets gladde zeewier die heerlijk smaakt bij zure en koolachtige groenten, zoals gepekelde komkommer en wortel. Daarnaast wordt wakame in Japan veel gebruikt om salades en soepen mee op te vullen. Wakame wordt geënt op touwnetten in het beschermde Ise-Shima gebied in Japan en later met de hand geoogst. Deze zeewier is volledig biologisch gecertificeerd.
Terrasana
Genmai Miso (emmer)
Genmai miso is een heerlijke smaakmaker gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Genmai miso past goed in de Japanse, maar ook in de Europese keuken. Genmai miso fermenteert minimaal 12 maanden in 100 jaar oude cederhouten vaten onder de charismatische handen van onze Japanse ervaringsdeskundigen. Genmai miso is ideaal als basis voor glutenvrije misosoepen, sauzen en...
Terrasana
Umeboshi 150 gram
Glutenvrije umeboshi. Umeboshi betekent eigenlijk 'gedroogde ume'. Ume is een Japanse vrucht die in Europa ook wel wordt omschreven als pruim of abrikoos. De smaak is onvergelijkbaar: krachtig, zout en zuur tegelijk. Nog nooit umeboshi gegeten? Het is echt het proberen waard! In Japan wordt umeboshi veel gebruikt om rijst op smaak te brengen en het is tegelijkertijd ook groot deel van de Japanse...
Terrasana
Umepasta
Glutenvrije umepasta. Umepasta wordt gemaakt van ingelegde umevruchten, ume-azijn (het vocht van de gepekelde umevruchten) en gepekeld shisoblad. Ume is een Japanse supervrucht die een krachtige, zoute én zure smaak heeft. Een smaak die je zelden tegenkomt! In Japan wordt umepasta vaak naast een gerecht geserveerd. Je kunt er ook goed rijst mee op smaak brengen, het in een dressing of saus...
Terrasana
Sake Rijstwijn 300 ml
Sake is glutenvrije Japanse wijn, die wordt gemaakt van biologische geslepen rijst, koji (een unieke Japanse schimmel) en bronwater. Sake heeft een umami, iets zoetzure en licht alcoholische smaak. Sake bevat 15% alcohol en kan zowel koud, op kamertemperatuur als warm gedronken worden. Daarnaast wordt sake vaak gebruikt om vlees of vis een malse structuur te geven, (miso)soepen en bouillons te...
Cenovis
Chili Con Carne
Glutenvrije mix voor chili con carne. Zelf toevoegen: 200 gram gehakt en 1 blik bonen (400 gram). Goed voor 2 porties.
Bauckhof
Köfte Couscous Veggiemiix
Glutenvrije Köfte Couscous van Bauckhof, perfect voor als kleine snack, borrelhapje of als bijgerecht. Op basis van maïs- en rijstcouscous haal je een ware smaaksensatie uit de Turkse keuken in huis. Deze balletjes hebben een tomatensmaak met een vleugje pittige chili en mediterrane kruiden. Uiteraard is de mix supermakkelijk te bereiden, glutenvrij en van de hoogste biologische kwaliteit!...
Bauckhof
Falafelmix Zoete Aardappel
Glutenvrije falafelmix van kikkererwten en zoete aardappel. Ben je dol op falafel en ben je op zoek naar variatie? Deze zoete aardappel falafel combineert klassieke kikkererwten met trendy zoete aardappelen. Pittig kerriepoeder en een vleugje knoflook maken de smaak compleet. Het bereiden van zoete aardappel falafel is heel eenvoudig: roer het mengsel door heet water, laat het kort weken en vorm...
Bauckhof
Falafelmix Kerrie Kokos
Glutenvrije falafelmix met kerrie en kokos. Kerrie-kokos falafel past heel goed bij salade, flatbread en een frisse yoghurtdip. Ook erg lekker als burger patty of pasteitje - of op een heel andere manier als curry kokos bananensoep. Gewoonweg heerlijk!
Bauckhof
Falafelmix Harissa
Glutenvrije falafelmix met harissa. Met deze harissa falafelmix haal je de pittigheid van Noord-Afrika in huis. Harissa is een specerijenmix uit de Maghreb en bevat paprika en chilipeper - precies wat je nodig hebt als je van iets pittigers houdt. Deze falafel is heel gemakkelijk te bereiden en smaakt het lekkerst met flatbread en een yoghurtdip of als eenpansgerecht. En het beste is: de falafel...
Yakso
Coconut Aminos
Glutenvrije coconut aminos.
Alnavit
Haver Fusilli Pasta
Glutenvrije haver fusilli. Deze pasta wordt geproduceerd in "Bella Italia" en de smaak doet denken aan een klassieke tarwepasta - een geweldig glutenvrij alternatief voor iedereen die de traditionele smaak niet wil opgeven. De Haver Fusilli smaken niet alleen klassiek met tomatensaus, maar ook gebakken met kaas als gratin of om mee te nemen in een pastasalade. Bereiding: - Breng 100 gram pasta...
Yakso
Witte Rijst Noodles
Glutenvrije noedels van witte rijst.
Yakso
Bruine Rijst Noodles
Glutenvrije noedels van bruine rijst.
Yakso
Zwarte Rijst Noodles
Glutenvrije noedels van zwarte rijst.
Yakso
Chili Saus Loempia
Glutenvrije chili saus. De loempiasaus van Yakso is een heerlijk zoete variant op chilisaus. De saus is gemaakt van verse rode pepers en op smaak gebracht met kruiden. Een heerlijke dipsaus bij loempia's, maar ook lekker bij andere Oosterse gerechten of snacks, zoals kipnuggets. Een heerlijke snack bij de borrel!
Alnavit
Volkoren Rijst Couscous
Glutenvrije couscous van rijst. De oosterse klassieker, glutenvrij en gemaakt van 100% volkoren rijst. Alnavit volkorenrijstcouscous duurt slechts 5 minuten om te koken en is aangenaam licht en luchtig van consistentie. De biologische glutenvrije couscous is veelzijdig en kan zowel warm als koud worden gegeten, als bijgerecht of salade. Ideaal voor een snelle lunch met groenten en feta of als...
Alnavit
Volkoren Farfalle Pasta
Glutenvrije pasta op basis van rijst. Geniet van pasta net als in Italië! Onze glutenvrije volkoren farfalle smaakt net zo goed als de originele tarwe farfalle. Deze pasta van 100% volkoren rijst is perfect met een klassieke tomatensaus of als basis voor een pastasalade. Deze biologische pasta, ook wel vlinderpasta genoemd, ziet er geweldig uit op het bord en is daarom vooral populair bij...
Yakso
Wakame Krupuk
Glutenvrije kroepoek met wakame. Heerlijke knapperige biologische kroepoek. Gemaakt van aardappel en tapioca en op smaak gebracht met wakame. Heerlijk bij een Oosterse maaltijd, of als tussendoortje.
Yakso
Cassave Krupuk
Glutenvrije cassave kroepoek. Heerlijke knapperige biologische kroepoek, gemaakt van cassave. Heerlijk bij een Oosterse maaltijd, of als tussendoortje.
Eden
Zuurkool
Glutenvrije zuurkool (gepasteuriseerd). Bereidingstijd: 1 minuut. Even opwarmen in de pan en klaar!
Trafo
Tortilla Chips Chili
Glutenvrije tortilla chips.
La Bio Idea
Tomatenpuree 200 gram
Glutenvrije tomatenpuree.
Yakso
Ketjap Asin
Glutenvrije ketjap asin (zout).
























