Opruiming
Glutenvrije Webshop Basics
Macaroni Vezelrijk (T.H.T. 25-5-2025)
Vezelrijke macaroni. Breng in een ruime pan per 100 gram macaroni 1 liter water aan de kook. Voeg de macaroni toe en breng het water, onder af en toe roeren, opnieuw aan de kook. Voor steverige (al dente) pasta, laat 7 minuten zachtjes koken. Voor een zachtere pasta, laat de macaroni 3 minuten langer koken. Giet de macaroni af en serveer.
Whole Earth
Frisdrank Sinaasappel & Citroen
Glutenvrije frisdrank met sinaasappel en citroen. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Whole Earth
Frisdrank Cranberry
Glutenvrije frisdrank met cranberry. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Terrasana
Triangles Mais & Peulvruchten
Word jij blij van crunchy snacks? Dan horen deze glutenvrije triangle chips echt in jouw keukenkastje thuis. De basis van deze zoutjes bestaat uit maïs, aangevuld met peulvruchten (zwarte bonen, rode linzen en (kikker)erwten), erwteneiwit en zeezout. Dit is een goed alternatief voor gefrituurde snacks, want we stansen de triangles met behulp van een hittepers. Hierdoor bevatten ze 50% minder vet...
Terrasana
Mungbonen Chips
Glutenvrije mungbonen chips. In deze lichte, knapperige crackers proef je pure Japanse mungbonen. Een bijzondere samenstelling, want meer dan mungbonen en zout gebruiken de Japanse makers niet. Naast glutenvrij zijn deze mungbonenchips ook nog eens vetarm (0,8%), doordat ze zonder de toevoeging van olie in de oven gebakken worden. Extra lekker in combinatie met milde of pittige dipsaus.
Whole Earth
Frisdrank Appel
Glutenvrije frisdrank met appel. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Whole Earth
Frisdrank Elderflower
Glutenvrije frisdrank met vlierbloesemsmaak. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Whole Earth
Frisdrank Lemonade
Glutenvrije frisdrank. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
Proviso
Ragoutbakjes
Glutenvrije ragoutbakjes. Verwarm 4-6 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Heerlijk in combinatie met kippenragout of kalfsragout van Proviso. Houdbaar product dat buiten de diepvries bewaard kan worden.
Balila
Corn Puffs Chilli & Lemon (T.H.T. 22-01-2025)
Glutenvrije mais chipjes met de smaak van pepertjes en citroen.
Nairn's
Biscuit Breaks Haver & Salted Caramel
Glutenvrije ontbijtkoekjes met haver en gezouten karamel.
Flying Goose
Ribble Chips Sriracha Chilli Sauce Flavour (T.H.T. 25-4-25)
Glutenvrije geribbelde aardappelchips met Sriracha chilisaus smaak. Lekker pikant.
Miran
IJshoorntjes (T.H.T. 1-5-25)
Glutenvrije ijshoorntjes (12 stuks).
Schar
Pan Grati Paneermeel (T.H.T. 28-5-25)
Glutenvrij paneermeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Ontbijtkoek (T.H.T. 2-4-25)
Glutenvrije ontbijtkoek. Neem een heerlijk stukje ontbijtkoek bij het ontbijt of als tussendoortje.
Peak's
Red Velvet Mix (T.H.T. 10-5-25)
Glutenvrije mix voor het maken van een red velvet cake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 160 graden of heteluchtoven op 150 graden. Klop 150 ml slagroom luchtig in een mengkom met een mixer. Klop 4 eieren los in een andere kom en spatel de red velvet mix hier voorzichtig doorheen. Let op! De mix kan stuiven. Voeg de luchtige slagroom toe en spatel door het beslag tot het gelijkmatig gemengd...
Peak's
Broodmix Wit (T.H.T. 3-5-25)
Glutenvrije witte broodmix. Bereiding in de oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in...
Verkade
Glutenvrije Oaties Melkchocolade (T.H.T. 31-5-25)
Glutenvrije haverkoekjes met melkchocolade.
Kettle Chips
Chips Cheddar Cheese & Red Onion (T.H.T. 17-5-25)
Deze glutenvrije chips wordt enkel gemaakt van de beste aardappelen. De aardappelen worden zorgvuldig in kleine hoeveelheden gebakken en gesneden. Dat geeft ze een heerlijke bite en smaak. Worden er kruiden aan toegevoegd? Dan zijn deze enkel van natuurlijke ingrediënten.
Schlagfix
Slagroom Gezoet (T.H.T. 03-05-2025)
Glutenvrije slagroom zonder lactose.
Leev
Linzenwafels Salted Caramel 3-pack (T.H.T. 12-5-25)
Glutenvrije linzenwafels met caramel.
Peak's
Quinoameel (T.H.T. 3-5-25)
Glutenvrije quinoameel. Bereiding quinoa pannenkoeken 4 personen: Benodigdheden: 100g quinoa meel, 1 ei, 250ml melk, 1 tl vanillesuiker, 1 mespuntje zout, 4 el honing, poedersuiker. Klop het quinoa meel, ei, melk, vanillesuiker en zout tot een glad beslag (voeg wat extra melk toe als het te dik is). Bedek de bodem van een ingevette koekenpan op middel vuur met een laagje beslag. Als het...