Maaltijdingrediënten
Lee Kum Kee
Teriyaki Saus
Glutenvrije teriyakisaus. Een mix van hoogwaardige sojasaus en kruiden voor een rijke, overweldigende zoete en hartige smaak met een uitgelezen keuze aan kruiden, voor de beste teriyaki die je ooit hebt geproefd! De perfecte balans tussen pittig zoete en zoute umami op basis van sojasaus, ideaal voor roerbakken, spiesjes en barbecuegerechten.
Lee Kum Kee
Hoisin Saus
Glutenvrije hoisin saus. De Hoisin-saus is een zoet smakende, hartige saus die een echte Kantonese klassieker is, en wordt gemengd uit sojabonen en Chinese kruiden. Herinnert u zich de heerlijke smaak van de dressing voor de "Aromatische krokante eend" of "Peking-eend Wrap"? Hoisin is de saus die daarvoor gebruikt wordt. Onze Hoisin-saus is ook geweldig voor roerbakken, als marinade voor vlees...
Peak's
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel. Dit veelzijdige product is gemaakt van 96% rijstebloem en op smaak gebracht met onder andere een snufje kurkumapoeder en paprikapoeder. Je kunt er van alles mee: je spinazie wat steviger mee maken, kip of vlees paneren, soepen en sauzen binden.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Onoff Spices
Thaise Kokosroom
Glutenvrije kokosroom is een onmisbaar ingrediënt in de Thaise keuken. Het wordt gebruikt bij de bereiding van Thaise curry's en is de basis voor bijvoorbeeld de Thaise tom kha soep. Even schudden voor gebruik.
Onoff Spices
Thaise Zoetzure Woksaus
Deze glutenvrije zoetzure Thaise woksaus van onoff spices! vormt de basis van een Thais roerbakgerecht. Lekker in combinatie met rijstnoedels, taugé en garnalen. Voor een authentieke Thaise smaakervaring wordt er rijstvliesolie aan deze saus toegevoegd, zodat er op hoge temperatuur gewokt kan worden.
Mattisson
Edelgistvlokken Biologisch
Glutenvrije biologische edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedeactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet. Land van herkomst: Estland. Edelgistvlokken zo min mogelijk verhitten. Geeft een hartige smaak aan pasta, gegrilde groenten en salades ook als vervanger van kaas. Ook lekker in muesli, smoothie of juices. Afgesloten en...
Onoff Spices
Red Curry Paste
Glutenvrije rode curry pasta. Pittige biologische currypasta van rode chilipepers. Deze favoriet uit de Thaise keuken geeft je maaltijden (met vlees, vis of groente) meer smaak en karakter. Spice up your life!
Onoff Spices
Green Curry Paste
Glutenvrije groene curry pasta. Biologische currypasta op basis van groene chilipepers. Ruikt heerlijk en is pittig, maar met een zoete ondergrond. Deze Thaise traktatie past bij vlees, vis en groente.
Onoff Spices
Yellow Curry Paste
Glutenvrije gele curry pasta. Biologische Thaise gele currypasta is lekker pittig, maar milder dan de rode en groene broertjes. Combineer met vlees, vis of groente voor een heerlijk geurend en smakend gerecht.