Maaltijdingrediënten
Cenovis
Pasta Ham Gratin
Glutenvrije mix voor het maken van een pastaschotel met ham en kaas. Zelf 125 gram penne of rigatoni, 100 gram gekookte ham, 100 ml room en 50 gram geraspte kaas toevoegen en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel! Geschikt voor 2 personen.
Semper
Aardappelvezels
Glutenvrije aardappelvezels. Bindt vloeistoffen en voorkomt een te droog resultaat van koken en bakken. Deze vezels zijn neutraal in smaak en kleur en zijn zelfs geschikt voor witbrood of cakes.
Cenovis
Chili Con Carne
Glutenvrije mix voor chili con carne. Zelf toevoegen: 200 gram gehakt en 1 blik bonen (400 gram). Goed voor 2 porties.
Cenovis
Spaghetti Bolognese
Glutenvrije mix voor spaghetti bolognese. Zelf toevoegen: 250 gram gehakt, en 250 gram spaghetti. Goed voor 2 porties.
Schar
Pan Grati Paneermeel
Glutenvrij paneermeel.
Cenovis
Donkere Saus
Glutenvrije mix om donkere saus mee te maken. Heerlijk over vlees, aardappelen of groenten.
Cenovis
Witte Saus
Glutenvrije mix om witte saus mee te maken. Heerlijk over vlees, vis, aardappelen of groenten.
Cenovis
Hollandaise Saus
Glutenvrije mix om hollandaise saus mee te maken. Heerlijk over vlees, vis, aardappelen of groenten.
Peak's
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel. Dit veelzijdige product is gemaakt van 96% rijstebloem en op smaak gebracht met onder andere een snufje kurkumapoeder en paprikapoeder. Je kunt er van alles mee: je spinazie wat steviger mee maken, kip of vlees paneren, soepen en sauzen binden.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...