Maaltijdingrediënten
Red Boat
Vissaus 500 ml
Red Boat fish sauce is een volledig natuurlijke Vietnamese vissaus van eerste persing en wordt gemaakt op het eiland Phu Quoc. Red Boat is duurzaam geproduceerd, met hoogwaardige ingrediënten volgens een 200 jaar oude fermentatietraditie. Dat betekent géén toevoegingen, géén conserveermiddelen en géén smaakversterkers: alleen in het wild gevangen zwarte ansjovis en zeezout, waardoor het de...
Lima
Rijst Cuisine
Glutenvrij plantaardig alternatief voor room op basis van rijst. Door de zachte smaak is Rijst Cuisine geschikt voor alle soorten bereidingen, zowel zoet als hartig. Met minder dan 8% vetstoffen, glutenvrij, sojavrij en vanzelfsprekend lactosevrij wat gemakkelijker verteerbaar maakt. Om heerlijke desserts, flans en crèmes mee te bereiden. Bezorgt elk gerecht een originele toets, lekker in...
Lima
Amandel Cuisine
Een plantaardig alternatief voor vloeibare room met de smaak van echte noten, dat is deze Amandel Cuisine! De heerlijke smaak van amandelen vermengt in een vloeibare room, is geschikt voor zowel zoete als hartige bereidingen. Met minder dan 9% vetstoffen, geen toegevoegde suikers en smaakstoffen, vormt het de perfecte basis in de keuken. Deze plantaardige room is bovendien ook zoutarm, rijk aan...
Joannusmolen
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel. Heerlijk om hiermee gerechten van een krokant laagje te voorzien. Ook ovenschotels krijgen een krokant laagje door ze voor het bakken te bestrooien met paneermeel.
Lima
Aceto Balsamico (5 jaar)
De biologische balsamico-azijn van Lima, die vijf jaar lang (drie jaar voor de meeste andere azijnen) in eikenhouten vaten gerijpt is, is zo lekker zuurzoet dat je hem helemaal leeg zou kunnen lepelen. Het geheim? Hij is afkomstig uit de wijngaarden van Modena in Italië, de bakermat van de enige echte balsamico-azijn, en krijgt door een langdurige rijping de kleur van ebbenhout en een zeer rijke...
Lima
Umeboshi Paste
Glutenvrije pasta van Japanse gepekelde pruimen. De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. De Umeboshi-Past is precies hetzelfde product als de Umeboshi, maar dan in de vorm...
Ma Vie Sans Gluten
Bosburger Sorghum & Kikkererwten
Glutenvrije burger met sorghum en kikkererwten. De zachte textuur en het nieuwe recept zorgen voor een goede combinatie tussen gesneden champignons, sorghum, kikkererwten en de lichte geur van knoflook. Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht. Eet ze met rauwe of gekookte groente. Ze kunnen koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. 6 Minuten bakken in een...
Ma Vie Sans Gluten
Provençaalse Burger Boekweit & Rode Linzen
Glutenvrije burger met boekweit en rode linzen. Het nieuwe recept met zomergroenten gekookt met Provençaalse kruiden is in een mum van tijd een overheerlijk gerecht! Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht met de combinatie van granen en peulgewassen. Opdienen met rauwe of gekookte groenten. 6 Minuten bakken in een anti-aanbakpan, 3 minuten aan elke kant.
Ma Vie Sans Gluten
Indiase Burger Rijst & Rode Linzen
Glutenvrije rijstburgers met rode linzen. Het nieuwe recept combineert de smaken van India met rode linzen en rijst in een pannenkoek die in een mum van tijd klaar is! De combinatie van granen en peulvruchten is een voedingswaarde voor je maaltijd. Ze kunnen ook koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. Bron van proteïne en rijk aan vezels.
Ma Vie Sans Gluten
Mexicaanse Burger Quinoa & Rode Bonen
Glutenvrije quinoaburger met rode bonen. Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht met de combinatie van granen en peulgewassen. Opdienen met rauwe of gekookte groenten. Ze kunnen ook koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. 6 Minuten bakken in een anti-aanbakpan, 3 minuten aan elke kant.
Ma Vie Sans Gluten
Falafel Met Groenten & Curry
Glutenvrije falafel met groenten en curry. Met een combinatie van kikkererwten, groenten en Indiase kruiden, brengt Ma Vie Sans Gluten een Libanese klassieker voor een nieuwe bron van plantaardige eiwitten. Bereiding op basis van kikkererwten en groenten. Combineer met een salade en granen voor een evenwichtige maaltijd of als voorgerecht met een saus. Bak 8 minuten in een pan op hoog vuur met...










