Maaltijdingrediënten
La Bio Idea
Pastasaus Arrabiata
Glutenvrije pastasaus met rode paprika. Een heerlijke pastasaus met tomaten, rode paprika en kruiden. Smaakvolle pastasaus met een flinke dosis pittigheid! Gemaakt van de beste zongerijpte Italiaanse tomaten gecombineerd met chilipepers. Zonder onnodige toevoegingen, alleen de pure, authentieke smaak van Italië. Met deze saus zet je in een handomdraai een échte Italiaanse pasta op tafel.
La Bio Idea
Pastasaus Napoli
Glutenvrije pastasaus met ui en knoflook. Een heerlijke pastasaus met tomaten en kruiden. Pastasaus van de beste zongerijpte Italiaanse tomaten,. Deze variant is geïnspireerd op de Zuid-Italiaanse plaats Napels. Hierin worden de tomaten gecombineerd met een mix van klassieke Italiaanse kruiden. Zonder onnodige toevoegingen, alleen de pure, authentieke smaak van Italië. Met deze saus zet je in...
La Bio Idea
Pastasaus Basilicum
Glutenvrije pastasaus met basilicum.
Lima
Rijst Cuisine
Glutenvrij plantaardig alternatief voor room op basis van rijst. Door de zachte smaak is Rijst Cuisine geschikt voor alle soorten bereidingen, zowel zoet als hartig. Met minder dan 8% vetstoffen, glutenvrij, sojavrij en vanzelfsprekend lactosevrij wat gemakkelijker verteerbaar maakt. Om heerlijke desserts, flans en crèmes mee te bereiden. Bezorgt elk gerecht een originele toets, lekker in...
La Bio Idea
Pastasaus Olive
Glutenvrije pastasaus met olijven. Een heerlijke pastasaus met tomaten, olijven, kappertjes en kruiden. Smaakvolle pastasaus van de beste zongerijpte Italiaanse tomaten, gecombineerd met de hartige smaak van olijven. Dat levert een uitgebalanceerde saus op, rijk aan mediterrane smaken. Zonder onnodige toevoegingen, alleen de pure, authentieke smaak van Italië. Met deze saus zet je in een...
Lima
Umeboshi Paste
Glutenvrije pasta van Japanse gepekelde pruimen. De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. De Umeboshi-Past is precies hetzelfde product als de Umeboshi, maar dan in de vorm...