Maaltijdingrediënten
Glutenvrije Webshop Basics
Gebakken Uitjes 200 gram
Glutenvrije gebakken uitjes.
Yakso
Coconut Aminos
Glutenvrije coconut aminos.
Yakso
Chili Saus Loempia
Glutenvrije chili saus. De loempiasaus van Yakso is een heerlijk zoete variant op chilisaus. De saus is gemaakt van verse rode pepers en op smaak gebracht met kruiden. Een heerlijke dipsaus bij loempia's, maar ook lekker bij andere Oosterse gerechten of snacks, zoals kipnuggets. Een heerlijke snack bij de borrel!
Bio Vegan
Vegan Burger Mix
Glutenvrije mix voor burgers op basis van haver, erwten en veldboneneiwit. Benodigdheden: - 225 ml kokend water Bereiding: - Doe de inhoud van dit zakje in een kom en voeg hier 225 ml kokend water aan toe. Roer vervolgens goed door en laat de mix dan 15 minuten staan. - Vorm met vochtige handen 3-4 burgers van ongeveer 1 cm dik. - Verhit 2-3 eetlepels olie in een pan op gemiddeld vuur....
Bio Vegan
Vegan Spek Vervanger
Glutenvrije en vegan spekvervanger op basis van gerookte shiitake champignons. Mijn vegan spekvervanger is de revolutie in plantaardig koken, want vegan spek was nog nooit zo natuurlijk. Deze nieuwste innovatie bestaat uit slechts één ingrediënt: gerookte shiitake champignons. Met een volle umami smaak en een makkelijke bereiding. 10 gram spekvervanger staat gelijk aan 100 gram spekjes....
Yakso
Curry Roerbaksaus
Glutenvrije roerbaksaus. Vlees, vis of een vleesvervanger roerbakken, saus toevoegen en in 10 minuten is deze heerlijke saus klaar. Serveren met rijst. Geschikt voor 2 a 3 personen.
Bio Vegan
Vegan Omelet Vervanger
Dit 100% plantaardige alternatief is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel. Het biedt waardevolle eiwitten en is van nature biologisch, veganistisch en glutenvrij. Deze omeletvervanger is snel en eenvoudig te mengen met water, vervolgens bak je het in de pan en kan je het met groenten aanvullen. Bereiding: 1. Verwarm een gecoate koekenpan goed voor met ongeveer 1 theelepel olie op...
Bio Vegan
Vegan Roerei Vervanger
Deze vegan vervanger voor een roerei is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel en is biologisch, vegan en glutenvrij. Je mengt het met water en bakt het in de pan. Je kunt het vervolgens verfijnen met groenten en kruiden. Ook geschikt voor gerechten als gebakken bami of rijst, gratins of hartige muffins.
Bio Vegan
Bourbon-Vanille Saus
Mijn Bourbon Vanillesaus van Biovegan is ideaal bij apfelstrudel, ijs en vers fruit. Kook gewoon het zakje vanillesaus met met 400 ml plantaardige drank of melk en een beetje suiker en geniet warm of koud.
Yakso
Tandoori Roerbaksaus
Glutenvrije roerbaksaus. Vlees, vis of een vleesvervanger roerbakken, saus toevoegen en in 10 minuten is deze heerlijke saus klaar. Serveren met rijst. Geschikt voor 2 a 3 personen.
Yakso
Oriental Roerbaksaus
Glutenvrije roerbaksaus. Vlees, vis of een vleesvervanger roerbakken, saus toevoegen en in 10 minuten is deze heerlijke saus klaar. Serveren met rijst. Geschikt voor 2 a 3 personen.
Yakso
Sambal Oelek
Glutenvrije sambal oelek.
Bio Vegan
Vegan Roerei Met Spek Vervanger
Glutenvrije roerei vervanger met vegan spekjes. “Mijn roerei met spekvervanger” is de eerste kant-en-klare mix voor een puur plantaardig roerei met een spekalternatief. Dankzij de kruiden en gerookte shiitake champignons als spekvervanger, hebben de veganistische roereieren een overtuigende rokerige smaak, zonder toevoegingen. Het veganistische roerei op basis van kikkererwten is rijk aan...
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Mattisson
Himalaya Zout Fijn Navulzak
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Mattisson
Himalaya Zout Fijn Strooibus
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch - Gember & Kurkuma
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Hoe gebruik je appelcider azijn? Je kunt appelciderazijn dagelijks...
Mattisson
Himalayan Keukenzout Grof Navulzak
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van anti-klontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Yakso
Vegan Vissaus
Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Een perfect glutenvrij alternatief voor de traditionele vissaus. Een basisingrediënt voor Aziatische gerechten.
Mattisson
Keltisch Zeezout Zak 1 Kilo
Keltisch zeezout is een van de meest zuivere zoutsoorten op aarde en bevat nog mineralen en spoorelementen. Het ongeraffineerde zeezout wordt gewonnen uit zoutmoerassen op pure kleibodem. Door de interactie met het Atlantische zeewater en de zure kleibodem bevat dit zout zeer weinig natirum. Dit zout is zowel culinair als voor persoonlijke verzorging te gebruiken.
Mattisson
Arrowroot Pijlstaartwortel Poeder Biologisch
Arrowroot is gemaakt van de wortel van de pijlwortelplant (Maranta arundinacea) die in regenwouden groeit. Arrowroot is een hoogwaardig zetmeel. Het bevat geen vet en is erg makkelijk verteerbaar in ons lichaam. Arrow root poeder kan gebruikt worden als bindmiddel voor bak gerechten, soepen, sauzen en toetjes, is neutraal van smaak en glutenvrij. Daarnaast kan het gebruikt worden als vervanger...
Mattisson
Keltisch Zeezout Grof 400 gram
Glutenvrije keltisch zeezout is afkomstig uit de Guerande, een streek in Bretagne. Het is ongewassen en ongeraffineerd, gewonnen uit de onderste laag en het meeste in contact geweest met het klei en heeft daardoor een laag NaCl-gehalte, een zachte smaak en een wat grijzige kleur en grove structuur. De Keltische zeezout is uitermate geschikt om tijdens de bereiding van voedingsmiddelen te...
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch - Kaneel & Kurkuma
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Mattisson
Acai Poeder Biologisch
Açai is een donkerpaarse bes met het uiterlijk van een druif, de bes bestaat maar liefst voor 80% uit pit. Acai poeder wordt gemaakt van de Acaibes. De Acaibes is een kleine donkerpaarse vrucht die groeit aan de Acaipalm (Euterpe Oleracea). Deze palm komt oorspronkelijk voor in het Amazone gebied van Midden- en Zuid-Amerika. De Acaibes wordt al eeuwenlang door de inheemse indianen stammen...
Mattisson
Keltisch Zeezout Fleur de Sel
Glutenvrije Mattisson Keltisch zeezout is afkomstig uit de Guerande, een streek in Bretagne. Mattisson Absolute Celtic Sea Salt is ongewassen en ongeraffineerd. Mattisson Celtic Sea Salt Flower of Salt (Fleur de Sel) is op een speciale manier gewonnen. Fleur de sel wordt gewonnen uit vrijwel van zout verzadigd water. De winning vindt plaats in twee stappen. De eerste keer wint men alleen de...
Semper
Aardappelvezels
Glutenvrije aardappelvezels. Bindt vloeistoffen en voorkomt een te droog resultaat van koken en bakken. Deze vezels zijn neutraal in smaak en kleur en zijn zelfs geschikt voor witbrood of cakes.
Yakso
Wakame Krupuk
Glutenvrije kroepoek met wakame. Heerlijke knapperige biologische kroepoek. Gemaakt van aardappel en tapioca en op smaak gebracht met wakame. Heerlijk bij een Oosterse maaltijd, of als tussendoortje.