Maaltijdingrediënten
Myx
Kruidenmix Bami
Glutenvrije kruidenmix voor bami. Glutenvrij en vegan geschikt. Mix voor 3-4 personen. Zelf toevoegen: 400 gram groenten 350 gram vlees / vleesvervanger 300 gram mie 2 el sojasaus 2 el olijfolie 3 eieren of eivervanger Bereidingswijze: Kook de mie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd het vlees (of vleesvervanger) en de groenten in reepjes. Verhit 2 eetlepels...
Myx
Kruidenmix Macaroni Spaghetti
Glutenvrije kruidenmix voor macaroni/spaghetti. Glutenvrij en vegan geschikt. Mix voor 3-4 personen. Zelf toevoegen: 400 gram groenten 350 gram gehakt of vleesvervanger 300 gram macaroni of spaghetti 3 blikjes tomatenpuree a 70 gram 2 el olijfolie Bereidingswijze: Kook de macaroni of spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de groenten in stukjes. Verhit 2...
Myx
Kruidenmix Lasagne
Glutenvrije kruidenmix voor lasagne. Glutenvrij en vegan geschikt. Mix voor 3-4 personen. Zelf toevoegen: 400 gram groenten 400 gram gepelde tomaten 350 gram gehakt of vleesvervanger 200 ml (plantaardige) melk 100 gram (vegan) kaas 9 lasagnebladen 2 blikjes tomaten puree a 70 gram 2 el maizena 2 el olijfolie 1 ui Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de...
Myx
Kruidenmix Chili Con Carne
Glutenvrije kruidenmix voor chili con carne. Glutenvrij. Zelf toevoegen (voor 3-4 personen): 400 gram groenten 350 gram gehakt of vleesvervanger 1 blik bruine bonen à 400 gram 2 blikjes tomatenpuree à 70 gram 2 el olijfolie 1 el maizena 1 rode paprika 1 ui Bereidingswijze: Snijd de groenten en de paprika in stukjes en snipper de ui. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok of...
Myx
Kruidenmix Nasi Beker
Glutenvrije kruidenmix voor nasi. Glutenvrij en vegan geschikt. Zelf toevoegen (voor 3-4 personen): 400 gram groenten 350 gram kipfilet of vleesvervanger 300 gram rijst 2 el sojasaus 2 el olijfolie 1 ui Bereidingswijze: Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de kip (of vleesvervanger) en de groenten in reepjes en snipper de ui. Verhit 2 eetlepels...
Myx
Kruidenmix Macaroni Spaghetti Beker
Glutenvrije kruidenmix voor macaroni/spaghetti. Glutenvrij en vegan geschikt. Zelf toevoegen (voor 3-4 personen): 400 gram groenten 350 gram gehakt of vleesvervanger 300 gram macaroni of spaghetti 3 blikjes tomatenpuree a 70 gram 2 el olijfolie Bereidingswijze: Kook de macaroni of spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de groenten in stukjes. Verhit 2...
Myx
Kruidenmix Bami Beker
Glutenvrije kruidenmix voor bami. Glutenvrij en vegan geschikt. Zelf toevoegen (voor 3-4 personen): 400 gram groenten 350 gram vlees / vleesvervanger 300 gram mie 2 el sojasaus 2 el olijfolie 3 eieren of eivervanger Bereidingswijze: Kook de mie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd het vlees (of vleesvervanger) en de groenten in reepjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie...
Myx
Kruidenmix Lasagne Beker
Glutenvrije kruidenmix voor lasagne. Glutenvrij en vegan geschikt. Zelf toevoegen (voor 3-4 personen): 400 gram groenten 400 gram gepelde tomaten 350 gram gehakt of vleesvervanger 200 ml (plantaardige) melk 100 gram (vegan) kaas 9 lasagnebladen 2 blikjes tomaten puree a 70 gram 2 el maizena 2 el olijfolie 1 ui Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de...
Myx
Kruidenmix Kippensoep
Glutenvrije kruidenmix voor kippensoep. Zelf toevoegen (voor 2 liter soep): 250 gram kipfilet of 1 kippenpoot 80 gram prei 2 el vermicelli Bereidingswijze: Vul een pan met 0,5 liter water. Voeg de gesneden prei en de kip toe en kook de kip gaar. Haal de kip uit de pan en snijd deze in kleine stukjes. Voeg dit vervolgens weer toe aan het water en de prei. Voeg 1el kruidenmix toe en...
Myx
Kruidenmix Groentesoep
Glutenvrije kruidenmix voor groentesoep. Zelf toevoegen (voor 2 liter soep): 200 gram soepgroente 200 gram gehakt 80 gram prei 2 el vermicelli Bereidingswijze: Vul een pan met 0,5 liter water. Voeg 1 el kruidenmix, de gesneden prei en het gehakt toe. Roer het gehakt los en laat 5 minuten koken. Voeg de soepgroente toe en kook 5 minuten mee. Voeg de vermicelli toe en laat de soep 10...
Myx
Kruidenmix Tomatensoep
Glutenvrije kruidenmix voor tomantensoep. Zelf toevoegen (voor 2 liter soep): 400 gram gepelde tomaten 200 gram gehakt 80 gram prei 2 el vermicelli 1 blikje tomatenpuree a 70 gram Bereidingswijze: Vul een pan met 0,5 liter water. Voeg 1 el kruidenmix, de gesneden prei en het gehakt toe. Roer het gehakt los en laat 5 minuten koken. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Voeg dit samen...
Myx
Kruidenmix Champignonsoep
Glutenvrije kruidenmix voor champignonsoep. Zelf toevoegen (voor 2 liter soep): 250 gram champignons 200 gram gehakt 200 gram crème fraiche 80 gram prei 2 el vermicelli Bereidingswijze: Vul een pan met 0,5 liter water. Voeg 1 el kruidenmix, de gesneden prei en het gehakt toe. Roer het gehakt los en laat 5 minuten koken. Snijd de champignons in kleine stukjes. Voeg dit samen met de...
Myx
Kip Kruidenmix
Glutenvrije kip kruidenmix. Meng 1 el kruiden met 1 kilo kip.
Myx
Vis Kruidenmix
Glutenvrije vis kruidenmix. Meng 1 el kruiden met 1 kilo vis.
Myx
Kruidenmix Gehakt
Glutenvrije gehakt kruidenmix. Meng 1 kg gehakt met 1 el kruidenmix.
Myx
Cajun Kruidenmix
Glutenvrije cajun kruiden. Cajun kruiden geven een gerecht net even wat meer smaak en pit.
Myx
Provençaalse Kruidenmix
Glutenvrije Provençaalse kruidenmix.
Myx
Italiaanse Kruidenmix
Glutenvrije Italiaanse kruidenmix.
Myx
Kruidenmix Piri Piri
Glutenvrije piri piri kruidenmix. Meng de kruidenmix met ongeveer 1 kilo vlees.
Myx
Mexicaanse Kruidenmix
Glutenvrije Mexicaanse kruiden. Ideaal voor het maken van typische Mexicaanse gerechten zoals taco's, wraps, enchilada's of quesadilla's.
Myx
Garam Masala Kruidenmix
Glutenvrije garam masala kruiden. Een heerlijke mix van kruiden om de perfecte curry mee te maken.
Myx
Ras El Hanout Kruidenmix
Glutenvrije ras el hanout kruiden. Marokkaanse kruidenmix te gebruiken in bijvoorbeeld couscous, tajines en stoofschotels.
La Bio Idea
Kikkererwten
Glutenvrije kikkererwten. De kikkererwt is een hele bekende peulvrucht en niet voor niks! Het zit namelijk boordevol vezels, eiwitten en essentiële mineralen. Ze zijn erg smaakvol en daardoor heerlijk in salades of Pasta e Ceci, maar natuurlijk ook om er falafel of hummus van te maken. Geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en traditie hoog in het vaandel hebben...
La Bio Idea
Witte Bonen
Glutenvrije witte bonen. Cannellinibonen zijn de romige, nootachtige parels van de Italiaanse keuken. Handgeplukt door ervaren boeren. Ze zijn een essentieel ingrediënt in gerechten als een Toscaanse bonensoep en ideaal voor het verrijken van maaltijden met een volle, hartige diepte. Geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en traditie hoog in het vaandel hebben...
La Bio Idea
Citroensap
Deze glutenvrije citroensap is onmisbaar in de keuken voor als verse citroen ontbreekt. Bewaar de knijpfles in de koelkast.
La Bio Idea
Linzen
Glutenvrije linzen.
La Bio Idea
Pastasaus Arrabiata
Glutenvrije pastasaus met rode paprika. Een heerlijke pastasaus met tomaten, rode paprika en kruiden. Smaakvolle pastasaus met een flinke dosis pittigheid! Gemaakt van de beste zongerijpte Italiaanse tomaten gecombineerd met chilipepers. Zonder onnodige toevoegingen, alleen de pure, authentieke smaak van Italië. Met deze saus zet je in een handomdraai een échte Italiaanse pasta op tafel.
La Bio Idea
Pastasaus Napoli
Glutenvrije pastasaus met ui en knoflook. Een heerlijke pastasaus met tomaten en kruiden. Pastasaus van de beste zongerijpte Italiaanse tomaten,. Deze variant is geïnspireerd op de Zuid-Italiaanse plaats Napels. Hierin worden de tomaten gecombineerd met een mix van klassieke Italiaanse kruiden. Zonder onnodige toevoegingen, alleen de pure, authentieke smaak van Italië. Met deze saus zet je in...
La Bio Idea
Tomatenpuree 100 gram
Glutenvrije tomatenpuree. Deze tomatenpuree is dé smaakmaker in veel verschillende gerechten! Dubbel geconcentreerd en daardoor extra veel smaak. De tomatenpuree is geproduceerd in midden Italië en Sicilië en is gemaakt door de familie Fattoria Barbagallo. Een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar op ambachtelijke wijze de lekkerste Italiaanse pasta's maakt.
La Bio Idea
Boterbonen
Glutenvrije boterbonen. Boterbonen, ook wel Bianchi di Spagna genoemd, zijn veelzijdige grote bonen met een zachte textuur. Ideaal in een authentieke Fagioli all'Uccelletto, maar probeer ook eens als romige dip voor bij de focaccia. Door hun natuurlijke zoetheid en romige textuur zijn ze ook goed te gebruiken voor desserts. Geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en...
Amaizin
Taco Seasoning Kruidenmix
Glutenvrije kruidenmix. Bak 450 gram (vegetarisch) gehakt bruin in boter of olie. Giet eventueel overtollig vet af. Voeg 100 ml water en het zakje toe. Laat ca. 5 minuten zonder deksel koken. Warm de Amaizin taco's shells op en vul ze met gehakt en toevoegingen naar wens.
La Bio Idea
Pastasaus Basilicum
Glutenvrije pastasaus met basilicum.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
La Bio Idea
Cannellini In Tomatensaus
Glutenvrije witte bonen in tomatensaus met kruiden. Deze biologische cannellinibonen (grote, smaakvolle bonen) zijn van hoge kwaliteit en klaar voor gebruik! De tomatensaus en verschillende kruiden geven de bonen een heerlijke smaak. Heerlijk in een echte Italiaanse saus. De producten van La Bio Idea zijn geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en traditie hoog in het...
Amaizin
Zwarte Bonen
Deze glutenvrije zwarte bonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele pittige Mexicaanse gerechten als in soepen en salades.
Mattisson
Himalaya Zout Fijn Navulzak
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Mattisson
Himalaya Zout Fijn Strooibus
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch - Gember & Kurkuma
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Hoe gebruik je appelcider azijn? Je kunt appelciderazijn dagelijks...
Amaizin
Kokosmelk 500 ml
Glutenvrij kokosmelk. Volle, rijke biologische kokosmelk uit Sri Lanka. Kokosmelk is een belangrijk onderdeel voor oosterse gerechten. Amaizin kokosmelk is erg smakelijk en vol.
La Bio Idea
Tomaten Stukjes
Glutenvrije Italiaanse tomatenstukjes. Zongerijpte Italiaanse tomaten vol smaak zijn direct na de pluk in blokjes gesneden zodat jij deze makkelijk kan gebruiken.. Ze geven je gerechten een volle, levendige smaak. Ideaal in pasta's, lasagne, sauzen, soepen en andere mediterraanse gerechten. Geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en traditie hoog in het vaandel hebben...
Mattisson
Himalayan Keukenzout Grof Navulzak
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van anti-klontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Amaizin
Taco Bonen Mix
Deze glutenvrije bonenmix bestaat uit rode kidneybonen, cannellini-, tondini-, zwarte oog- en pintobonen. Ze zijn ideaal om jouw taco mee te vullen! De pittige saus geven jouw wraps direct een heerlijke Mexicaanse smaak.
Mattisson
Keltisch Zeezout Zak 1 Kilo
Keltisch zeezout is een van de meest zuivere zoutsoorten op aarde en bevat nog mineralen en spoorelementen. Het ongeraffineerde zeezout wordt gewonnen uit zoutmoerassen op pure kleibodem. Door de interactie met het Atlantische zeewater en de zure kleibodem bevat dit zout zeer weinig natirum. Dit zout is zowel culinair als voor persoonlijke verzorging te gebruiken.
Mattisson
Arrowroot Pijlstaartwortel Poeder Biologisch
Arrowroot is gemaakt van de wortel van de pijlwortelplant (Maranta arundinacea) die in regenwouden groeit. Arrowroot is een hoogwaardig zetmeel. Het bevat geen vet en is erg makkelijk verteerbaar in ons lichaam. Arrow root poeder kan gebruikt worden als bindmiddel voor bak gerechten, soepen, sauzen en toetjes, is neutraal van smaak en glutenvrij. Daarnaast kan het gebruikt worden als vervanger...
Mattisson
Keltisch Zeezout Grof 400 gram
Glutenvrije keltisch zeezout is afkomstig uit de Guerande, een streek in Bretagne. Het is ongewassen en ongeraffineerd, gewonnen uit de onderste laag en het meeste in contact geweest met het klei en heeft daardoor een laag NaCl-gehalte, een zachte smaak en een wat grijzige kleur en grove structuur. De Keltische zeezout is uitermate geschikt om tijdens de bereiding van voedingsmiddelen te...
La Bio Idea
Pastasaus Olive
Glutenvrije pastasaus met olijven. Een heerlijke pastasaus met tomaten, olijven, kappertjes en kruiden. Smaakvolle pastasaus van de beste zongerijpte Italiaanse tomaten, gecombineerd met de hartige smaak van olijven. Dat levert een uitgebalanceerde saus op, rijk aan mediterrane smaken. Zonder onnodige toevoegingen, alleen de pure, authentieke smaak van Italië. Met deze saus zet je in een...
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch - Kaneel & Kurkuma
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Amaizin
Vegan Kokos Slagroom
Met Amaizin Coconut Whipping Cream heb je in een handomdraai een heerlijke vegan slagroom. Bewaar het blikje een nacht in de koelkast, schenk het vervolgens in een kom en opkloppen maar! Zo ontstaat de perfecte finishing touch op gebak en toetjes.
Mattisson
Acai Poeder Biologisch
Açai is een donkerpaarse bes met het uiterlijk van een druif, de bes bestaat maar liefst voor 80% uit pit. Acai poeder wordt gemaakt van de Acaibes. De Acaibes is een kleine donkerpaarse vrucht die groeit aan de Acaipalm (Euterpe Oleracea). Deze palm komt oorspronkelijk voor in het Amazone gebied van Midden- en Zuid-Amerika. De Acaibes wordt al eeuwenlang door de inheemse indianen stammen...
Mattisson
Keltisch Zeezout Fleur de Sel
Glutenvrije Mattisson Keltisch zeezout is afkomstig uit de Guerande, een streek in Bretagne. Mattisson Absolute Celtic Sea Salt is ongewassen en ongeraffineerd. Mattisson Celtic Sea Salt Flower of Salt (Fleur de Sel) is op een speciale manier gewonnen. Fleur de sel wordt gewonnen uit vrijwel van zout verzadigd water. De winning vindt plaats in twee stappen. De eerste keer wint men alleen de...
La Bio Idea
Tomatenpuree 70 gram
Glutenvrije tomatenpuree in een klein blikje. Tomatenpuree is onmisbaar in elke keuken. Je kunt het gebruiken in pastasauzen, Indiase of Thaise curry's of Mexicaanse sauzen.
La Bio Idea
Tomatenpuree 200 gram
Glutenvrije tomatenpuree.



















































