Maaltijdingrediënten
La Bio Idea
Tomatenpuree 200 gram
Glutenvrije tomatenpuree.
La Bio Idea
Kikkererwten
Glutenvrije kikkererwten. De kikkererwt is een hele bekende peulvrucht en niet voor niks! Het zit namelijk boordevol vezels, eiwitten en essentiële mineralen. Ze zijn erg smaakvol en daardoor heerlijk in salades of Pasta e Ceci, maar natuurlijk ook om er falafel of hummus van te maken. Geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en traditie hoog in het vaandel hebben...
La Bio Idea
Witte Bonen
Glutenvrije witte bonen. Cannellinibonen zijn de romige, nootachtige parels van de Italiaanse keuken. Handgeplukt door ervaren boeren. Ze zijn een essentieel ingrediënt in gerechten als een Toscaanse bonensoep en ideaal voor het verrijken van maaltijden met een volle, hartige diepte. Geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en traditie hoog in het vaandel hebben...
La Bio Idea
Citroensap
Deze glutenvrije citroensap is onmisbaar in de keuken voor als verse citroen ontbreekt. Bewaar de knijpfles in de koelkast.
Terrasana
Kokosmelk Light
Glutenvrije kokosmelk. Je proeft wel de romige en zoete smaak, maar met maar 11% vet. De receptuur bestaat alleen uit pure kokosnoot en water. Dat is fijn als je voor puur kiest. Kokosmelk light smaakt lekker in je Thaise curry. Perfect als je een dieet volgt, maar ook wil genieten van een lekkere romige smaak.
Terrasana
Volkoren Rijstvellen
Glutenvrije volkoren rijstvellen. Deze Vietnamese bruine rijstvellen zijn een voedzamer alternatief op de traditionele witte rijstvellen. Maak je vanavond lekkere summer rolls, van die rolletjes gevuld met groente en tofu? Met dit bruine rijstpapier kun je heel gemakkelijk rollen en zelfs ook bakken. Dompel, vul, rol, dip of bak in een laagje olie; alles kan!
Terrasana
Santen Kokos Crème
Glutenvrije kokoscreme. Upgrade je curry, soep of sausje met santen, ook wel bekend als kokoscrème of creamed coconut. Santen is eigenlijk kokos in ‘vaste vorm’. Waar er bij kokosmelk altijd water toegevoegd wordt om er ‘melk’ van te maken, maken we santen van 100% kokosnoot. Je gebruikt santen in je dagelijkse maaltijden door een stukje toe te voegen en (als het nodig is) zelf water toe...
Terrasana
Curry Madras
Glutenvrije kant en klare curry madras saus. Deze biologische madras currysaus is een milde curry met roots in Zuid-India. Een favoriet bij vegetariërs en vegans. Dat is niet gek, want deze vegan curry zit bomvol met groente en geurige Indiase kruiden. Dat combineert heerlijk met knapperige groenten en rijst of naan!
Terrasana
Tikka Masala
Glutenvrije kant en klare tikka masala curry saus. Ben je druk, maar wil je toch goed eten? Deze biologische curry tikka masala zet je in 5-10 minuten op tafel. Rijk aan smaak met pure ingrediënten. Indiase curry op zijn best!
Terrasana
Kokos Opklopcréme
Glutenvrije kokoscrème die zo je zo dik kunt opkloppen dat je er een prachtig toefje mee kunt maken voor op vegan gebak. Met maar liefst 91% kokosnoot. Bijna alleen kokos dus. Door een vetpercentage van 30% is deze kokoscrème zo romig dat je geen slagroom meer nodig hebt. Voor deze romige kokosopklopcrème (oftewel: vegan kokosslagroom) hoef je niets uit de kast trekken, behalve het prachtige...