Maaltijdingrediënten
Glutenvrije Webshop Basics
Gebakken Uitjes 200 gram
Glutenvrije gebakken uitjes.
Amaizin
Taco Seasoning Kruidenmix
Glutenvrije kruidenmix. Bak 450 gram (vegetarisch) gehakt bruin in boter of olie. Giet eventueel overtollig vet af. Voeg 100 ml water en het zakje toe. Laat ca. 5 minuten zonder deksel koken. Warm de Amaizin taco's shells op en vul ze met gehakt en toevoegingen naar wens.
Amaizin
Kokosmelk 500 ml
Glutenvrij kokosmelk. Volle, rijke biologische kokosmelk uit Sri Lanka. Kokosmelk is een belangrijk onderdeel voor oosterse gerechten. Amaizin kokosmelk is erg smakelijk en vol.
Amaizin
Zwarte Bonen
Deze glutenvrije zwarte bonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele pittige Mexicaanse gerechten als in soepen en salades.
Amaizin
Taco Bonen Mix
Deze glutenvrije bonenmix bestaat uit rode kidneybonen, cannellini-, tondini-, zwarte oog- en pintobonen. Ze zijn ideaal om jouw taco mee te vullen! De pittige saus geven jouw wraps direct een heerlijke Mexicaanse smaak.
Amaizin
Vegan Kokos Slagroom
Met Amaizin Coconut Whipping Cream heb je in een handomdraai een heerlijke vegan slagroom. Bewaar het blikje een nacht in de koelkast, schenk het vervolgens in een kom en opkloppen maar! Zo ontstaat de perfecte finishing touch op gebak en toetjes.
Semper
Aardappelvezels
Glutenvrije aardappelvezels. Bindt vloeistoffen en voorkomt een te droog resultaat van koken en bakken. Deze vezels zijn neutraal in smaak en kleur en zijn zelfs geschikt voor witbrood of cakes.