Maaltijdingrediënten
Myx
Kruidenmix Kippensoep
Glutenvrije kruidenmix voor kippensoep. Glutenvrij en geschikt voor 2 liter soep. Zelf toevoegen: 250 gram kipfilet of 1 kippenpoot 80 gram prei 2 el vermicelli
Myx
Kruidenmix Groentesoep
Glutenvrije kruidenmix voor groentesoep. Geschikt voor 2 liter soep. Zelf toevoegen: 200 gram soepgroente 200 gram gehakt 80 gram prei 2 el vermicelli
Myx
Kruidenmix Champignonsoep
Glutenvrije kruidenmix voor champignonsoep. Geschikt voor 2 liter soep. Zelf toevoegen: 250 gram champignons 200 gram gehakt 200 gram crème fraiche 80 gram prei 2 el vermicelli
Lima
Amandel Cuisine
Een plantaardig alternatief voor vloeibare room met de smaak van echte noten, dat is deze Amandel Cuisine! De heerlijke smaak van amandelen vermengt in een vloeibare room, is geschikt voor zowel zoete als hartige bereidingen. Met minder dan 9% vetstoffen, geen toegevoegde suikers en smaakstoffen, vormt het de perfecte basis in de keuken. Deze plantaardige room is bovendien ook zoutarm, rijk aan...
Lima
Tamari 50% Minder Zout 500ml
Glutenvrije tamari met 50% minder zout. Tamari is een kostbare smaakmaker die gretig gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft. De Tamari 50% Less Salt bevat 50% minder zout in vergelijking met andere sojasauzen op de markt en speelt in op de wensen van consumenten die minder zout willen eten en toch willen genieten van de smaak van Tamari. Zout dien je...
Lima
Umeboshi Paste
Glutenvrije pasta van Japanse gepekelde pruimen. De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. De Umeboshi-Past is precies hetzelfde product als de Umeboshi, maar dan in de vorm...
Lima
Gomasio Original
Gomasio - 'goma' is het Japanse woord voor 'sesam' en 'sio' is het Japanse woord voor 'zout' - is een mengeling van sesamzaden en ongeraffineerd zeezout (5%). De ongeraffineerde sesamzaadjes worden eerst apart lichtjes geroosterd en daarna samen met het zeezout fijngemalen. Elk zoutkorreltje wordt op die manier omhuld met de olie van de gemalen sesamzaadjes. Een gezonde manier om uw voeding op...