Maaltijdingrediënten

Appelcider Azijn Biologisch van Mattisson

Mattisson

Appelcider Azijn Biologisch

Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 5,95
Rijst Cuisine van Lima

Lima

Rijst Cuisine

Glutenvrij plantaardig alternatief voor room op basis van rijst. Door de zachte smaak is Rijst Cuisine geschikt voor alle soorten bereidingen, zowel zoet als hartig. Met minder dan 8% vetstoffen, glutenvrij, sojavrij en vanzelfsprekend lactosevrij wat gemakkelijker verteerbaar maakt. Om heerlijke desserts, flans en crèmes mee te bereiden. Bezorgt elk gerecht een originele toets, lekker in...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 1,49
Himalaya Zout Fijn Navulzak van Mattisson

Mattisson

Himalaya Zout Fijn Navulzak

Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 4,95
Himalaya Zout Fijn Strooibus van Mattisson

Mattisson

Himalaya Zout Fijn Strooibus

Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 4,95
Teriyaki van Lima

Lima

Teriyaki

Glutenvrije zoete sojasaus. Teriyaki saus is een vaste waarde binnen de Japanse keuken. De zoete en lichtjes zure saus geeft je gerechten een zachte smaak. De Teriyakisaus wordt gebruikt als saus en marinade. Deze zachte sojasaus is perfect voor het marineren, koken of lakken van Tofu, Seitan, Tempeh en groenten.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 5,49
Appelcider Azijn Biologisch - Gember & Kurkuma van Mattisson

Mattisson

Appelcider Azijn Biologisch - Gember & Kurkuma

Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Hoe gebruik je appelcider azijn? Je kunt appelciderazijn dagelijks...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 6,95
Himalayan Keukenzout Grof Navulzak van Mattisson

Mattisson

Himalayan Keukenzout Grof Navulzak

Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van anti-klontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 5,95
Tamari 25% Minder Zout 500ml van Lima

Lima

Tamari 25% Minder Zout 500ml

Glutenvrije tamari met 25% minder zout. Tamari is een kostbare smaakmaker die gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft. Tamari gebruik je bij het koken en aan tafel om stoofpotjes met vlees, gevogelte, vis, pastabouillon, soep, wokgroenten, sausjes, marinades en wokgerechten op smaak te brengen.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 10,99
Keltisch Zeezout Zak 1 Kilo van Mattisson

Mattisson

Keltisch Zeezout Zak 1 Kilo

Keltisch zeezout is een van de meest zuivere zoutsoorten op aarde en bevat nog mineralen en spoorelementen. Het ongeraffineerde zeezout wordt gewonnen uit zoutmoerassen op pure kleibodem. Door de interactie met het Atlantische zeewater en de zure kleibodem bevat dit zout zeer weinig natirum. Dit zout is zowel culinair als voor persoonlijke verzorging te gebruiken.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,99
Aceto Balsamico (5 jaar) van Lima

Lima

Aceto Balsamico (5 jaar)

De biologische balsamico-azijn van Lima, die vijf jaar lang (drie jaar voor de meeste andere azijnen) in eikenhouten vaten gerijpt is, is zo lekker zuurzoet dat je hem helemaal leeg zou kunnen lepelen. Het geheim? Hij is afkomstig uit de wijngaarden van Modena in Italië, de bakermat van de enige echte balsamico-azijn, en krijgt door een langdurige rijping de kleur van ebbenhout en een zeer rijke...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 8,79