Maaltijdingrediënten
Proviso
Kippenragout
Glutenvrije kippenragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Kalfsragout
Glutenvrije kalfsragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Ecomil
Kokosmelk Cuisine
Glutenvrije kokosmelk. Kan toegevoegd worden voor het op smaak brengen van onder andere warme gerechten, koffie, soepen en desserts.
Lee Kum Kee
Teriyaki Saus
Glutenvrije teriyakisaus. Een mix van hoogwaardige sojasaus en kruiden voor een rijke, overweldigende zoete en hartige smaak met een uitgelezen keuze aan kruiden, voor de beste teriyaki die je ooit hebt geproefd! De perfecte balans tussen pittig zoete en zoute umami op basis van sojasaus, ideaal voor roerbakken, spiesjes en barbecuegerechten.
Lee Kum Kee
Hoisin Saus
Glutenvrije hoisin saus. De Hoisin-saus is een zoet smakende, hartige saus die een echte Kantonese klassieker is, en wordt gemengd uit sojabonen en Chinese kruiden. Herinnert u zich de heerlijke smaak van de dressing voor de "Aromatische krokante eend" of "Peking-eend Wrap"? Hoisin is de saus die daarvoor gebruikt wordt. Onze Hoisin-saus is ook geweldig voor roerbakken, als marinade voor vlees...
Schar
Pan Grati Paneermeel
Glutenvrij paneermeel.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Lima
Rijst Cuisine
Glutenvrij plantaardig alternatief voor room op basis van rijst. Door de zachte smaak is Rijst Cuisine geschikt voor alle soorten bereidingen, zowel zoet als hartig. Met minder dan 8% vetstoffen, glutenvrij, sojavrij en vanzelfsprekend lactosevrij wat gemakkelijker verteerbaar maakt. Om heerlijke desserts, flans en crèmes mee te bereiden. Bezorgt elk gerecht een originele toets, lekker in...
Onoff Spices
Thaise Kokosroom
Glutenvrije kokosroom is een onmisbaar ingrediënt in de Thaise keuken. Het wordt gebruikt bij de bereiding van Thaise curry's en is de basis voor bijvoorbeeld de Thaise tom kha soep. Even schudden voor gebruik.
Onoff Spices
Thaise Zoetzure Woksaus
Deze glutenvrije zoetzure Thaise woksaus van onoff spices! vormt de basis van een Thais roerbakgerecht. Lekker in combinatie met rijstnoedels, taugé en garnalen. Voor een authentieke Thaise smaakervaring wordt er rijstvliesolie aan deze saus toegevoegd, zodat er op hoge temperatuur gewokt kan worden.