Maaltijdingrediënten
Terrasana
Kokosmelk Light
Glutenvrije kokosmelk. Je proeft wel de romige en zoete smaak, maar met maar 11% vet. De receptuur bestaat alleen uit pure kokosnoot en water. Dat is fijn als je voor puur kiest. Kokosmelk light smaakt lekker in je Thaise curry. Perfect als je een dieet volgt, maar ook wil genieten van een lekkere romige smaak.
Terrasana
Volkoren Rijstvellen
Glutenvrije volkoren rijstvellen. Deze Vietnamese bruine rijstvellen zijn een voedzamer alternatief op de traditionele witte rijstvellen. Maak je vanavond lekkere summer rolls, van die rolletjes gevuld met groente en tofu? Met dit bruine rijstpapier kun je heel gemakkelijk rollen en zelfs ook bakken. Dompel, vul, rol, dip of bak in een laagje olie; alles kan!
Terrasana
Santen Kokos Crème
Glutenvrije kokoscreme. Upgrade je curry, soep of sausje met santen, ook wel bekend als kokoscrème of creamed coconut. Santen is eigenlijk kokos in ‘vaste vorm’. Waar er bij kokosmelk altijd water toegevoegd wordt om er ‘melk’ van te maken, maken we santen van 100% kokosnoot. Je gebruikt santen in je dagelijkse maaltijden door een stukje toe te voegen en (als het nodig is) zelf water toe...
Terrasana
Kokos Opklopcréme
Glutenvrije kokoscrème die zo je zo dik kunt opkloppen dat je er een prachtig toefje mee kunt maken voor op vegan gebak. Met maar liefst 91% kokosnoot. Bijna alleen kokos dus. Door een vetpercentage van 30% is deze kokoscrème zo romig dat je geen slagroom meer nodig hebt. Voor deze romige kokosopklopcrème (oftewel: vegan kokosslagroom) hoef je niets uit de kast trekken, behalve het prachtige...
Schar
Pan Grati Paneermeel
Glutenvrij paneermeel.
Terrasana
Kokosmelk Puur 200 ml
Deze kokosmelk is gewoon de beste. Het bestaat voor 80% uit kokos en voor 20% uit water. Dat is waarschijnlijk het hoogste kokospercentage dat je kunt vinden. Ook onttrekken we geen vet aan de kokos, maar houden het vetpercentage natuurlijk hoog (22%). Zo weet je zeker dat je de beste kwaliteit kokosmelk in handen hebt. De structuur is supervol en de smaak lekker en puur. Wist je dat je de...
Terrasana
Korma Curry
Glutenvrije curry saus. Geen chefkok, maar wel een fijnproever? Met de Indiase korma currysaus heb je restaurantkwaliteit in een potje. Ideaal als je wel van kruidig houdt, maar niet van pittig. Of als je zelf de mate van pittigheid wilt bepalen. Een volle, romige curry op basis van kokosmelk, bommetje vol met Indiase kruiden en specerijen. Denk aan kurkuma, koriander en tamarinde. We houden het...
Terrasana
Tomatensaus Met Basilicum
Het recept van deze biologische en glutenvrije tomatensaus is eenvoudig, maar doeltreffend! Het wordt gemaakt van tomaten en basilicum. Verder niets. Een pure, Italiaanse tomatensaus die niet alleen lekker is door de pasta, maar het ook op een pizza erg goed doet. Probeer de smaken 'met groente', '100% tomaat' en 'pikant' ook eens!
Terrasana
Arrowroot
Arrowroot is een Japans bindmiddel in poedervorm. Het bindt soepen, sauzen en (warme) desserts op een natuurlijke en effectieve manier. Arrowroot is een Japans bindmiddel dat wordt gemaakt van de pijlwortelplant. Het poeder bindt soepen, sauzen en (warme) desserts, is transparant en neutraal van smaak. Ook ideaal om eieren in zoete baksels te vervangen. Arrowroot is zowel veganistisch als...
Terrasana
Augurken Zoet Zuur
Deze biologische en glutenvrije augurken zijn de perfecte snack. Ze zijn fris, lekker knapperig en caloriearm. Wil jij altijd een gezond tussendoortje in huis hebben? Dan is deze (herkbruikbare) glazen pot met ingelegde komkommer (want ja, dat zijn het) ideaal! Natuurlijk zonder bindmiddelen en aroma's, maar mét de lekkerste kruiden, een beetje agavesiroop en zeezout.