Broodvervangers
Your Organic Nature
Linzenwafels
Glutenvrije ongezouten wafels van linzen. Een verantwoord en smaakvol tussendoortje voor elk moment van de dag.
Your Organic Nature
Erwtenwafels Ongezouten
Deze glutenvrije erwtenwafels zijn gemaakt van enkel Italiaanse gepofte erwten. Hoog in vezels, glutenvrij en eiwitrijk; een luchtig en verantwoord ontbijtje of tussendoortje. Zo eet je peulvruchten bij elke lekkere hap!
Zonnatura
Rijstwafels Yoghurt
Zonnatura yoghurtrijstwafels zijn bereid uit gepofte biologische zilvervliesrijst en hebben een heerlijke frisse yoghurtsmaak. Ze bevatten 85 kcal per stuk. Lekker genieten van dit tussendoortje kan op elk moment van de dag.
Zonnatura
Rijstwafels Chocolade Melk
Zonnatura rijstwafels melkchocolade zijn bereid met gepofte biologische zilvervliesrijst en een laagje heerlijke Belgische melkchocolade. Ze bevatten 82 kcal per stuk. Lekker genieten van dit lichte tussendoortje kan op elk moment van de dag.
Zonnatura
Rijstwafels Chocolade Puur
Zonnatura rijstwafels pure chocolade zijn bereid met gepofte biologische zilvervliesrijst en een laagje heerlijke Belgische pure chocolade. Ze bevatten 80 kcal per stuk. Lekker genieten van dit lichte tussendoortje kan op elk moment van de dag.
Zonnatura
Rijstwafels
Zonnatura Rijstwafels zijn bereid uit gepofte biologische zilvervliesrijst en een beetje zeezout. De rijstwafels bevatten per stuk 30 kcal en zijn een bron van vezels. Dat maakt Zonnatura Rijstwafels Naturel een verantwoord tussendoortje voor elk moment van de dag.
Le Pain des Fleurs
Boekweit Crackers Groot
Glutenvrije biologische boekweit crackers.
Le Pain des Fleurs
Boekweit Crackers Zonder Zout Groot
Glutenvrije boekweit crackers zonder zout.
Zonnatura
Boekweitwafels Quinoa & Lijnzaad
Zonnatura boekweitwafels zijn bereid uit boekweit, quinoa, mais, zilvervliesrijst en lijnzaad. Een lekkere combinatie qua smaak, textuur en ingrediënten. Perfect voor een lichte lunch.
Le Pain des Fleurs
Aardamandel Crackers
Glutenvrije aardamandel (chufa) crackers. Vervangt met of zonder beleg brood of koekjes als ontbijt, dessert of het vieruurtje. De aardamandel is een ondergrondse vrucht van Cyperus esculentus of knolcyperus en heeft een smaak die doet denken aan die van hazelnoten. Zij is van nature glutenvrij en is populair vanwege haar hoge voedingswaarde.