Broodvervangers
Schar
Petit Crisp Skorpor
Glutenvrije kleine geroosterde beschuitbroodjes om zelf te beleggen. Heerlijk als tussendoortje of bij de lunch.
Terrasana
Hazelnoten Geroosterd Wit 800 gram
Biologische hazelnoten zijn geblancheerd, van hun vlies ontdaan en vervolgens geroosterd. Hierdoor zijn ze extra knapperig en heel gemakkelijk te verwerken in glutenvrije zoete baksels en hartige gerechten. Geniet van de voordelen van één van de meest luxe noten die er zijn! Lekker door zelfgemaakte granola of als basis voor hazelnootmelk.
Terrasana
Gojibessen 225 gram
Gojibessen zijn heerlijke, zoete bessen die afkomstig zijn uit Azië. In China worden ze ook wel 'happy berries' genoemd: je wordt er blij van! De smaak ligt een beetje tussen cranberries en kersen en ze hebben een lekkere, stevige bite. Biologische en glutenvrije gojibessen zijn ongezoet, zijn een goed alternatief voor een zoete snack en zijn heerlijk door je ontbijt of smoothie. Je kunt er ook...
Terrasana
Acaipoeder (glas)
Glutenvrije acaipoeder. Açai (spreek uit: assa-ie) vindt zijn oorsprong in Brazilië. Het besje groeit aan de açaipalm. Na het plukken worden de besjes in de week gelegd en daarna met schil en al vermalen. De pulp die overblijft wordt gevriesdroogd, wat vervolgens tot poeder vermalen wordt. Brazilianen eten al eeuwenlang açaipap als ontbijt, liefst met cassavevlokken en rietsuiker. De smaak van...
Schar
Fette Croccanti
Glutenvrije luchtige crackers. Ideaal als broodvervanger of als tussendoortje. Laag in vet.
Terrasana
Havermout
Met deze glutenvrije havermout maak je de heerlijkste havermoutpap, granola, koekjes of pannenkoeken. Havermout is rijk aan vezels en werkt (als je het vermaalt in de blender) erg goed als vervanger van bloem of tarwemeel. Deze glutenvrije haver wordt in Finland biologisch geproduceerd door een zeer duurzaam bedrijf, dat voldoet aan de strenge eisen m.b.t. glutencontaminatie. Ideaal voor mensen...
Ma Vie Sans Gluten
Cornflakes
Deze cornflakes - met een dun omhullingslaagje van ruwe rietsuiker - kun je nuttigen met koude of lauwwarme melk, of een plantaardige drank op basis van soja of rijst. Je kunt er ook amandelen, walnoten, chocoladestukjes of stukjes fruit aan toe voegen. Om deze cornflakes lekker krokant te houden, dien je ze snel te verbruiken nadat je ze met melk hebt overgoten.
Ma Vie Sans Gluten
Haver & Boekweitvlokken
Glutenvrije haver- en boekweitvlokken. Voorbereiding voor het maken van heerlijke pap, vergezeld van honing, vers fruit, amandelen, noten: Voor 1 persoon: giet 200 ml hete melk (dierlijk of plantaardig) of 150 ml kokend water over 40 g vlokken. Laat 5 minuten weken. No-cook-methode: laat een nacht in de vloeistof weken.
Schar
Knackebrod
Glutenvrij knackebrod. Ongeveer 20 crackers per verpakking.
Schar
Fette Croccanti Dunkel
Glutenvrije luchtige crackers. Ideaal als broodvervanger of als tussendoortje.