Broodvervangers
Semper
Biologische Havervlokken
Glutenvrije havermoutvlokken. Om bijvoorbeeld havermoutpap mee te maken. Lekker met jam, honing, appelmoes, kaneel en melk.
Bonvita
Rijstwafels Dark
Glutenvrije rijstwafels met pure chocolade. Een lekkere snack voor ieder dag. De rijstwafels zijn knapperig vers, met een royale laag pure chocolade. Cacaobestanddelen tenminste 56%.
Bonvita
Rijstwafels Classic
Glutenvrije rijstwafels met melkchocolade. Een lekkere snack voor ieder dag. De rijstwafels zijn knapperig vers, met een royale laag melkchocolade. Cacaobestanddelen tenminste 48%.
Bonvita
Rijstwafels Carob
Glutenvrije rijstwafels carobe. Lactosevrij, biologisch en vegan.
Bonvita
Maiswafels Coconut
Glutenvrije lekkernij voor bij de koffie of thee of zomaar tussendoor. Krakend vers en voorzien van een dikke laag pure chocolade en kokossnipper. Lactosevrij, biologisch en vegan.
Mattisson
Golden Lijnzaad Omega Biologisch
Glutenvrije golden lijnzaad omega heeft een goudachtige kleur en is rijk aan Omega-3. Daarnaast is Golden Lijnzaad Omega rijk aan vezels.
Mattisson
Cacao Nibs Biologisch 150 gram
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels....
Liberaire
Crackers Rozijnen
Glutenvrije crackers rozijnen.
Mattisson
Acai Poeder Biologisch
Açai is een donkerpaarse bes met het uiterlijk van een druif, de bes bestaat maar liefst voor 80% uit pit. Acai poeder wordt gemaakt van de Acaibes. De Acaibes is een kleine donkerpaarse vrucht die groeit aan de Acaipalm (Euterpe Oleracea). Deze palm komt oorspronkelijk voor in het Amazone gebied van Midden- en Zuid-Amerika. De Acaibes wordt al eeuwenlang door de inheemse indianen stammen...
Mattisson
Cacao Nibs Biologisch 400 gram
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels....