Broodvervangers
Bio Vegan
Rijstmoment Vanille
Glutenvrije rijst ontbijt in de smaak bourbon vanille. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Yam
Honingkoek
Glutenvrije honingkoek. Deze honingkoek is goed van smaak, gezoet met honing. Een plakje bij de koffie, in je trommel of onderweg. Een lekker tussendoortje voor elke dag. Dit is een vers product en na levering ongeveer 7-10 dagen houdbaar.
Semper
Knackebrod Quinoa
Glutenvrij knäckebröd met wortel en gepofte quinoa.
Semper
Knackebrod Lijnzaad
Glutenvrij knackebrod met lijnzaad.
Semper
Havervlokken
Glutenvrije havermout vlokken. Om bijvoorbeeld havermoutpap van te maken. Lekker met jam, honing, appelmoes, kaneel en melk.
Rosies
Haverzemelen
Glutenvrije haverzemelen hebben vooral een positieve werking op de vetverbranding en kunnen ingezet worden bij de behandeling van een verhoogd cholesterolgehalte. Ze binden namelijk galzouten die daardoor geen vet meer uit de voeding kunnen opnemen.
Semper
Knackebrod (Lantknäcke)
Glutenvrije dunne crackers.
Bonvita
Maiswafels Coconut
Glutenvrije lekkernij voor bij de koffie of thee of zomaar tussendoor. Krakend vers en voorzien van een dikke laag pure chocolade en kokossnipper. Lactosevrij, biologisch en vegan.
Bio Vegan
Rijstmoment Appel Kaneel
Glutenvrije rijstpudding met appel kaneel smaak. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Rijstmoment Chocolade
Glutenvrije rijstpudding met donkere chocolade. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens