Broodvervangers
Bauckhof
Haverpops Honing
De glutenvrije haverpops zijn de ideale broodvervanger. Lekker om te combineren met een bakje kwark of yoghurt. Voor een handje haverpops is het aan te raden om ongeveer 250 gram kwark of yoghurt toe te voegen.
Bauckhof
Havermuesli Bessen
Glutenvrije havermuesli met gedroogde bessen.
Bauckhof
Havermuesli Chocolade
Glutenvrije havermuesli met pure chocolade. Lekker door de yoghurt. Een heerlijk ontbijt of tussendoortje.
Mattisson
Cacao Nibs Biologisch 150 gram
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels....
Mattisson
Goji Bessen 1 kilo
Glutenvrije goji bessen. De Goji bessen groeien oorspronkelijk in Azië en komen voor in Mongolië, China en Tibet. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) worden Goji bessen als gezondheidsbevorderend beschouwd. Om die reden en vanwege de zoete smaak worden de bessen verwerkt in medicijnen, thee en soep. Recent onderzoek laat zien dat de Goji bes van alle tot nu toe onderzochte vruchten...
Bauckhof
Krokante Muesli Chocolade
Glutenvrije muesli van chocolade. Lekker door de yoghurt. Een heerlijk ontbijt of tussendoortje.
Mattisson
Acai Poeder Biologisch
Açai is een donkerpaarse bes met het uiterlijk van een druif, de bes bestaat maar liefst voor 80% uit pit. Acai poeder wordt gemaakt van de Acaibes. De Acaibes is een kleine donkerpaarse vrucht die groeit aan de Acaipalm (Euterpe Oleracea). Deze palm komt oorspronkelijk voor in het Amazone gebied van Midden- en Zuid-Amerika. De Acaibes wordt al eeuwenlang door de inheemse indianen stammen...
Bauckhof
Choco Balls
Glutenvrije knapperige balletjes met chocolade. Heerlijk voor in je yoghurt of kwark om de dag goed mee te beginnen!
Mattisson
Cacao Nibs Biologisch 400 gram
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels....
Free Bakery
Das Andere Koek
Glutenvrije ontbijtkoekreep. Een heerlijk tussendoortje voor elk moment van de dag. Ideaal om mee naar school of werk te nemen!