Broodvervangers
Massimo Zero
Crackers Gezouten
Glutenvrije gezouten crackers.
Your Organic Nature
Erwtenwafels Ongezouten
Deze glutenvrije erwtenwafels zijn gemaakt van enkel Italiaanse gepofte erwten. Hoog in vezels, glutenvrij en eiwitrijk; een luchtig en verantwoord ontbijtje of tussendoortje. Zo eet je peulvruchten bij elke lekkere hap!
Finax
Fruit Muesli
Glutenvrije fruit muesli.
3Pauly
Mais Wafelbrood
Glutenvrije dunne wafeltjes op basis van mais. Lekker met hartig of zoet beleg, puur of bij salades en soepen.
Mattisson
Golden Lijnzaad Omega Biologisch
Glutenvrije golden lijnzaad omega heeft een goudachtige kleur en is rijk aan Omega-3. Daarnaast is Golden Lijnzaad Omega rijk aan vezels.
Your Organic Nature
Gepofte Haver Ongezoet
Deze glutenvrije gepofte haver is klaar om zo gegeten te worden. Voeg bijvoorbeeld (plantaardige) melk of yoghurt toe.
Your Organic Nature
Gepofte Boekweit Ongezoet
Door boekweit te poffen ontstaat een krokante luchtige korrel. Deze glutenvrije gepofte korrels, zonder toegevoegde suikers zijn vooral lekker als ontbijt met wat melk, yoghurt of plantaardige drink. Maar ze geven ook een hele verrassende bite als garnering in salades of dessert. Boekweit is eigenlijk geen graan, maar afkomstig van een kruidachtige plant. De korrels zijn de vruchtjes van die plant...
Mattisson
Goji Bessen 350 gram
Glutenvrije goji bessen. De Goji bessen groeien oorspronkelijk in Azië en komen voor in Mongolië, China en Tibet. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) worden Goji bessen als gezondheidsbevorderend beschouwd. Om die reden en vanwege de zoete smaak worden de bessen verwerkt in medicijnen, thee en soep. Recent onderzoek laat zien dat de Goji bes van alle tot nu toe onderzochte vruchten...
Proceli
Choco Bites
Glutenvrije granen met cacao, gevuld met hazelnootcrème.
Mattisson
Cacao Nibs Biologisch 150 gram
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels....