Broodvervangers
Leev
Kikkererwtenwafels Rijst
Glutenvrije kikkererwtenwafels met rijst.
Leev
Linzenwafels Zeezout
Glutenvrije proteïnewafels van linzen met zeezout. Heerlijk om zo te eten of te beleggen met bijvoorbeeld een groentespread.
Leev
Maiswafels Melkchocolade 3-pack
Glutenvrije maiswafels met een laagje melkchocolade in een handige 3-pack.
Leev
Havermout
Glutenvrije havermout. Bereidingswijze: voeg 250 ml melk (of water) toe aan 100 gram havermout. Kook 3 tot 5 minuten, regelmatig roeren. Laat 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.
Leev
Linzenwafels Paprika 3-pack
Glutenvrije linzenwafels met paprika.
Leev
Linzenwafels Paprika
Glutenvrije linzenwafels met paprikasmaak.
Leev
Linzenwafels Rozemarijn
Glutenvrije linzenwafels met rozemarijnsmaak.
Proceli
Choco Bites
Glutenvrije granen met cacao, gevuld met hazelnootcrème.
Ma Vie Sans Gluten
Cornflakes
Deze cornflakes - met een dun omhullingslaagje van ruwe rietsuiker - kun je nuttigen met koude of lauwwarme melk, of een plantaardige drank op basis van soja of rijst. Je kunt er ook amandelen, walnoten, chocoladestukjes of stukjes fruit aan toe voegen. Om deze cornflakes lekker krokant te houden, dien je ze snel te verbruiken nadat je ze met melk hebt overgoten.
Ma Vie Sans Gluten
Haver & Boekweitvlokken
Glutenvrije haver- en boekweitvlokken. Voorbereiding voor het maken van heerlijke pap, vergezeld van honing, vers fruit, amandelen, noten: Voor 1 persoon: giet 200 ml hete melk (dierlijk of plantaardig) of 150 ml kokend water over 40 g vlokken. Laat 5 minuten weken. No-cook-methode: laat een nacht in de vloeistof weken.