Broodvervangers
Peak's
Granola Roasted Peulvruchten & Zaden
Glutenvrije granola roasted peulvruchten en zaden. Deze granola wordt langzaam geroosterd en is dus lekker krokant.
Peak's
Boekweitgrutten
Glutenvrije boekweitgrutten.
TLANT
Granola Cracker Hazelnut & Sunflower
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met zonnebloempitten en hazelnootstukjes. Zo rijk dat beleg zelfs niet hoeft.
TLANT
Granola Cracker Cinnamon & Almond
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met kaneel en amandel. Doet denken aan de smaak van ambachtelijke speculaas.
TLANT
Granola Cracker Tomato & Basil
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met tomaat en basilicum.
TLANT
Granola Cracker Rosemary & Linseed
Ovengebakken biologische en glutenvrije havercracker met rozemarijn en lijnzaad. Heerlijk met een plakje belegen of oude kaas!
Bio Alimenti
Mais Snack Rozemarijn
Mini maiswafels met rozemarijn.
Bio Alimenti
Mais Snack Extra Vierge Olijfolie
Glutenvrije mini maiswafels met extra vierge olijfolie.
Ma Vie Sans Gluten
Cornflakes
Deze cornflakes - met een dun omhullingslaagje van ruwe rietsuiker - kun je nuttigen met koude of lauwwarme melk, of een plantaardige drank op basis van soja of rijst. Je kunt er ook amandelen, walnoten, chocoladestukjes of stukjes fruit aan toe voegen. Om deze cornflakes lekker krokant te houden, dien je ze snel te verbruiken nadat je ze met melk hebt overgoten.
Ma Vie Sans Gluten
Haver & Boekweitvlokken
Glutenvrije haver- en boekweitvlokken. Voorbereiding voor het maken van heerlijke pap, vergezeld van honing, vers fruit, amandelen, noten: Voor 1 persoon: giet 200 ml hete melk (dierlijk of plantaardig) of 150 ml kokend water over 40 g vlokken. Laat 5 minuten weken. No-cook-methode: laat een nacht in de vloeistof weken.