Broodvervangers
Peak's
Roasted Crunchy Haver
Glutenvrije roasted haver. Deze crunchy wordt langzaam geroosterd en is dus lekker krokant.
Peak's
Gepofte Boekweit Met Honing
Glutenvrije gepofte boekweit met honing. Te gebruiken als tussendoortje of als ontbijt.
Bonvita
Rijstwafels Dark
Glutenvrije rijstwafels met pure chocolade. Een lekkere snack voor ieder dag. De rijstwafels zijn knapperig vers, met een royale laag pure chocolade. Cacaobestanddelen tenminste 56%.
Bonvita
Rijstwafels Classic
Glutenvrije rijstwafels met melkchocolade. Een lekkere snack voor ieder dag. De rijstwafels zijn knapperig vers, met een royale laag melkchocolade. Cacaobestanddelen tenminste 48%.
Mattisson
Golden Lijnzaad Omega Biologisch
Glutenvrije golden lijnzaad omega heeft een goudachtige kleur en is rijk aan Omega-3. Daarnaast is Golden Lijnzaad Omega rijk aan vezels.
Peak's
Basis Muesli
Glutenvrije basis muesli. Lekker met yoghurt of melk. Zonder toegevoegde suikers.
Mattisson
Goji Bessen 350 gram
Glutenvrije goji bessen. De Goji bessen groeien oorspronkelijk in Azië en komen voor in Mongolië, China en Tibet. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) worden Goji bessen als gezondheidsbevorderend beschouwd. Om die reden en vanwege de zoete smaak worden de bessen verwerkt in medicijnen, thee en soep. Recent onderzoek laat zien dat de Goji bes van alle tot nu toe onderzochte vruchten...
Damhert
Krakki's Boekweit
Glutenvrije boekweitcrackers. 6 handige pakjes van 4 crackers.
Peak's
Ontbijtpap (Energy Flakes)
Glutenvrije ontbijtpap met boekweit en honing. Boekweit is geen graansoort, maar een struikvrucht die veel proteïne en vitamine bevat. Dit maakt boekweit geliefd bij (kracht) sporters. Boekweit is zeer geschikt voor mensen met een allergie of overgevoeligheid voor gluten en daardoor geschikt in een glutenvrij dieet. Het wordt tevens in verband gebracht met een verlaging van risicofactoren zoals...
Mattisson
Cacao Nibs Biologisch 150 gram
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels....