Voedingsvezels
Glutenvrije Webshop Basics
Psyllium Vezels
Glutenvrije psyllium vezels. Psylliumvezels zijn een onmisbare toevoeging aan een vezelrijk dieet en staan bekend om hun vermogen om vocht te binden, waardoor ze ideaal zijn voor glutenvrij bakken én een gezonde spijsvertering ondersteunen. De vezels zorgen voor meer structuur en elasticiteit in glutenvrij brood, pannenkoeken en ander gebak. Daarnaast dragen ze bij aan een gezonde darmwerking en...
Glutenvrije Webshop Basics
Voedingsvezels Appel (T.H.T. 06-11-25)
Glutenvrije appelvezel. Voeg extra voedingsvezels toe aan bijvoorbeeld shakes, yogurt of je havermout!
Semper
Aardappelvezels
Glutenvrije aardappelvezels. Bindt vloeistoffen en voorkomt een te droog resultaat van koken en bakken. Deze vezels zijn neutraal in smaak en kleur en zijn zelfs geschikt voor witbrood of cakes.
Lindroos
Premium Psyllium Vezels
Psyllium vervangt gluten bij het bakken en is niet zichtbaar in het eindresultaat. Psyllium bevat 85% voedingsvezels, een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse voeding. Met premium psyllium bent u verzekert van de best mogelijke bakresultaten. Hoge kwaliteit psyllium Vervangt gluten bij het bakken Sappiger, luchtiger en lekkerder Bindt vloeistof aan het deeg Psylliumvezels in poedervorm...
Lindroos
SoftBake Broodverbeteraar
Glutenvrije bakken zoals je nog nooit hebt meegemaakt. SoftBake voegt volume en een zachte textuur toe aan uw glutenvrije brood en is tegelijkertijd volledig onzichtbaar en geurloos. Gebruik samen met gist en psyllium voor optimale resultaten. SoftBake bevat 93% voedingsvezels en verhoogt zo het vezelgehalte in uw baksels. SoftBake in bestaande recepten: Bereken het totale gewicht van alle...
Lindroos
Fibrex Suikerbietvezels
Suikerbietvezel is een voedingsvezel die van nature vrij is van gluten en een goed vermogen heeft om vloeistof op te nemen, wat gunstig is bij glutenvrij bakken. U kunt suikerbietvezel toevoegen aan bestaande recepten volgens de volgende regel: Voeg voor elke 450 gram bloem in het recept 3 eetlepels suikerbietenvezel + 1 dl water toe. Bak beter en lekkerder glutenvrij brood:...
Mattisson
Acacia Vezels 220 gram
Acacia vezels zijn afkomstig van Acacia bomen, die van origine te vinden zijn in Afrika. Het sap wat uit deze bomen komt wordt gedroogd, waardoor een vezelpoeder vormt. Acacia vezels bevatten 86% oplosbare vezels, die ook wel verteerbare vezels of prebiotica worden genoemd. Voedingsvezels zijn voornamelijk afkomstig uit de celwand van planten en we krijgen ze binnen bij het eten van groente,...
Mattisson
Psyllium Vezels
Glutenvrij psyllium.