Bakproducten
Glutenvrije Webshop Basics
Xanthaangom
Glutenvrije xanthaangom. Xanthaangom is een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabilisator dat vaak wordt gebruikt in glutenvrije bakrecepten. Het zorgt voor elasticiteit en binding, wat belangrijk is bij het vervangen van gluten.
Glutenvrije Webshop Basics
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Psyllium Vezels
Glutenvrije psyllium vezels in poedervorm. Psylliumvezels zijn een onmisbare toevoeging aan een vezelrijk dieet en staan bekend om hun vermogen om vocht te binden, waardoor ze ideaal zijn voor glutenvrij bakken én een gezonde spijsvertering ondersteunen. De vezels zorgen voor meer structuur en elasticiteit in glutenvrij brood, pannenkoeken en ander gebak. Daarnaast dragen ze bij aan een...
Glutenvrije Webshop Basics
Psyllium Vezels 4 kilo
Glutenvrije psyllium vezels in poedervorm. Psylliumvezels zijn een onmisbare toevoeging aan een vezelrijk dieet en staan bekend om hun vermogen om vocht te binden, waardoor ze ideaal zijn voor glutenvrij bakken én een gezonde spijsvertering ondersteunen. De vezels zorgen voor meer structuur en elasticiteit in glutenvrij brood, pannenkoeken en ander gebak. Daarnaast dragen ze bij aan een...
Glutenvrije Webshop Basics
Voedingsvezels Appel (T.H.T. 06-11-25)
Glutenvrije appelvezel. Voeg extra voedingsvezels toe aan bijvoorbeeld shakes, yogurt of je havermout!
Myx
Speculaaskruiden
Glutenvrije speculaaskruiden. Te gebruiken in o.a. (gevulde) speculaas, kruidkoek, kruidnoten en ander gebak.
Semper
Aardappelvezels
Glutenvrije aardappelvezels. Bindt vloeistoffen en voorkomt een te droog resultaat van koken en bakken. Deze vezels zijn neutraal in smaak en kleur en zijn zelfs geschikt voor witbrood of cakes.
Lindroos
Premium Psyllium Vezels
Psyllium vervangt gluten bij het bakken en is niet zichtbaar in het eindresultaat. Psyllium bevat 85% voedingsvezels, een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse voeding. Met premium psyllium bent u verzekert van de best mogelijke bakresultaten. Hoge kwaliteit psyllium Vervangt gluten bij het bakken Sappiger, luchtiger en lekkerder Bindt vloeistof aan het deeg Psylliumvezels in poedervorm...
Doves Farm
Natrium Bicarbonaat
Glutenvrije natruium bicarbonaat.
Bio Vegan
Eivervanger
Glutenvrije eiervanger. Plantaardige vervanger voor eieren en kan gebruikt worden in zoete gerechten, zoals wafels, pannenkoeken en koekjes. Of in hartige gerechten zoals ovenschotels of voor het paneren. Om 1 ei te vervangen gebruik je 5 gr eivervanger en 50 ml water.









