Chocolade
Vego
Vegan Smeltchocolade
Glutenvrije smeltchocolade. Deze fijne hazelnoot chocolade smeltstukjes zijn ideaal om mee te bakken en om warme chocolade mee te maken.
Baratti & Milano
Cremino Limoncello Chocolates
Glutenvrije gelaagde chocolade bonbons met limoncello smaak. Een praline die de zoetheid van de klassieke cremino combineert met de frisheid van ‘Limone di Sorrento I.G.P.’ likeur, voor een unieke smaakervaring. Lagen witte chocolade en hazelnootpasta vermengen zich met een delicaat vleugje limoncello, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen zoetheid en Citrus frisheid. Ideaal om van te...
Damhert
Melkchocolade Lactosevrij
Glutenvrije melkchocolade zonder lactose. Ten minste 33% cacaobestanddelen.
Damhert
Melkchocolade Praline Lactosevrij
Glutenvrije melkchocolade met hazelnootcrème vulling zonder lactose. Ten minste 33% cacaobestanddelen.
Damhert
Witte Chocolade Crisp Lactosevrij
Een heerlijke lactose en glutenvrije witte chocoladetablet met gepofte rijstcrisps, die zorgen voor een extra smaakbeleving.
Schar
Gris & Ciocc
Gris & Ciocc zijn knapperige glutenvrije soepstengels met een met een zachte cacaocrème met hazelnoot in een superhandige meeneembeker. Deze glutenvrij koekjes zijn een ideaal tussendoortje voor thuis of onderweg, voor op school of op werk. En ook nog eens een heerlijk tussendoortje om te delen met anderen!
Vego
Hazelnoot Chocolade Pralines
Glutenvrije zachte hazelnoot chocolade pralines. Deze zachte pralines zijn een heerlijke traktatie voor bij de koffie.
Vego
Chocoladereep met Hele Hazelnoten (150 gram)
Glutenvrije chocoladereep van Gianduja chocolade (minimaal 31% vaste cacaobestanddelen) met hele hazelnoten.
Rhythm 108
Dark Cocoa Orange Tablet
Glutenvrije chocolade reep. Deze reep bestaat uit veganistische melkchocolade dat gevuld is met een zachte kern van pure cacao en sinaasappel. De ultieme luxe voor liefhebbers van chocoladesinaasappel.
Rhythm 108
Hazelnut Truffle Tablet
Glutenvrije chocoladereep. Deze Zwitserse vegan hazelnoot truffelchocoladetablet is gevuld met een romige hazelnoot praliné en omhuld met melkchocolade.









