Ma Vie Sans Gluten - Broodmix Wit Met Quinoameel Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
Omschrijving
Biologische glutenvrije witbroodmix met quinoameel.
Bewaren:
Droog en op kamertemperatuur bewaren.
Bereiding:
1. Meng de inhoud van het zakje met het rijstmiddel en de olie in een grote kom. Voeg vervolgens de melk en het water toe en roer alles gedurende 1 minuut goed door met een houten lepel. Probeer het deeg luchtig te kloppen. (OPM.: het deeg moet de textuur hebben van een dik cakebeslag dat een bal vormt).
2. Giet de bereiding in een cakevorm van 18 cm (of groter, maar in dat geval krijg je rechthoekige sneden), bedek het met een enigszins vochtige doek en laat het deeg gedurende 1 tot 1:30 uur rijzen in een vertrek op 22-25 graden of in de nabijheid van een verwarming. Breng, voor een goudbruine korst, melk op de bovenkant aan met behulp van een kwastje.
3. Bak het brood gedurende 50 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Bewaren:
Droog en op kamertemperatuur bewaren.
Bereiding:
1. Meng de inhoud van het zakje met het rijstmiddel en de olie in een grote kom. Voeg vervolgens de melk en het water toe en roer alles gedurende 1 minuut goed door met een houten lepel. Probeer het deeg luchtig te kloppen. (OPM.: het deeg moet de textuur hebben van een dik cakebeslag dat een bal vormt).
2. Giet de bereiding in een cakevorm van 18 cm (of groter, maar in dat geval krijg je rechthoekige sneden), bedek het met een enigszins vochtige doek en laat het deeg gedurende 1 tot 1:30 uur rijzen in een vertrek op 22-25 graden of in de nabijheid van een verwarming. Breng, voor een goudbruine korst, melk op de bovenkant aan met behulp van een kwastje.
3. Bak het brood gedurende 50 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Artikelnummer: | MSG095 |
Merk: | Ma Vie Sans Gluten |
Inhoud: | 500 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Witte rijstmeel, aardappelzetmeel, cassave zetmeel, quinoameel (9%), gom mengsel (blonde psyllium, acacia gom), zeezout, lichtbruine rietsuiker.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1434 kj (338 kcal) |
Eiwitten | 4.1 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 77.0 gr. 1.3 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 0.9 gr. 0.3 gr. |
Vezels | 2.7 gr. |
Zout | 1.6 gr. |