Meel en broodmix
Ma Vie Sans Gluten
Sorghummeel
Glutenvrij sorghummeel. Je kunt een mengeling maken met andere melen en een zetmeel naar keuze voor de bereiding van een rijzend deeg.
Ma Vie Sans Gluten
Broodmix Met Gierst & Zaden
Glutenvrije broodmix met gierst en zaden, zonder maïs. Benodigdheden: 25 g bio quinoa desem, 1 soeplepelolijfolie, 450 a 500 ml lauw water. Bereiding met de hand: In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen. Wanneer de textuur van het deeg homogeen is, het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende...
Ma Vie Sans Gluten
Halfvolkoren Rijstmeel
Glutenvrije halfvolkoren rijstmeel. Rijstmeel is een ideaal basismeel voor het bereiden van brood-, taart- of gebakdeeg.
Ma Vie Sans Gluten
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel. Zeer geschikt om pannenkoeken mee te bakken en om een lekkere smaak aan taartdeeg of brood te geven.
Ma Vie Sans Gluten
Maismeel
Glutenvrije maismeel. Dit maïsmeel is goed te gebruiken voor brood en koekjes.
Ma Vie Sans Gluten
Gierstmeel
Glutenvrij gierstmeel. Gierstmeel kan gebruikt worden om de textuur en de smaak van glutenvrij brood of gebak te verbeteren. Je kan het ook mengen met rijstmeel.
Ma Vie Sans Gluten
Maïszetmeel
Glutenvrij maïszetmeel. Het maakt gebak luchtiger, het vervangt namelijk 50% van het meel. Ook maakt het sauzen, soepen of vla's smeuïger. Tips: Combineer verschillende soorten zetmeel om te genieten van de aanvullende eigenschappen Handig om een warme vloeistof in te dikken, toevoegen met een beetje water.
Ma Vie Sans Gluten
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelzetmeel. Het ideale ingrediënt voor luchtiger gebak: 1/3 zetmeel + 2/3 bloem. Tip: combineer verschillende soorten zetmeel.
Ma Vie Sans Gluten
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel. Het ideale ingrediënt voor: Zachter en gemakkelijker te snijden brood: 1/5 tapioca + 4/5 bloem Zachter gebak: 1/3 gemengd zetmeel (waaronder tapioca) + 2/3 bloem Tips: Combineer verschillende soorten zetmeel om te genieten van de aanvullende eigenschappen Kan gebruikt worden voor het verdikken van vloeistoffen of het bereiden van nagerechten cremes....
Ma Vie Sans Gluten
Broodmix Met Boekweitmeel
Glutenvrije broodmix met boekweitmeel. Benodigdheden: 25 g bio quinoa desem, 1 soeplepel olijfolie, 450 á 500 ml lauw water. Bereiding met de hand: In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen. Wanneer de textuur van het deeg homogeen is, het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 minuut....