Meel en broodmix
Bauckhof
Flammkuchen Mix
Glutenvrije mix voor het maken van heerlijke flammkuchen. Op de verpakkingen vind je diverse recepten voor de klassiek variant, gourmet variant en een zoete variant. Maak jouw eigen heerlijke flammkuchen gemakkelijk in 15 minuten!
Bauckhof
Mais- Paneermeel Zonder Gist
Glutenvrije mais-paneermeel zonder gist.
Bio Vegan
Mug Cake Pumpkin Spice
Glutenvrije mug cake. Mijn Pumpkin Spice mug cake tovert in een handomdraai herfstlekkernijen in je mok. Supersnel bereid, is het de ideale keuze voor spontane trek tussendoor of kleine verwenmomenten tijdens een koffiepauze. De mug cake wordt bereid met 4 el plantaardige drank en is klaar om van te genieten na slechts één minuut in de magnetron (op 800 watt)! Mijn Pumpkin Spice mug cake is...
Bauckhof
Pannenkoeken & Wafels Bakmix
Glutenvrije bakmix voor pannenkoeken en wafels. Met deze bakmix bak je makkelijk glutenvrije pannenkoeken en wafels. De pannenkoeken zijn ook vegan te bereiden met sojadrink en sojayoghurt.
Bauckhof
Maïzena
Glutenvrije maïzena. Maïzena van puur maïszetmeel is een echte allrounder in de keuken. Glutenvrij, veganistisch en natuurlijk van de beste biologische kwaliteit. De maïzena is bijzonder geschikt om mee te bakken of voor desserts, koude gerechten, crèmes, soepen en sauzen. Wat maakt het speciaal? Maïszetmeel is net zo makkelijk te gebruiken als aardappelzetmeel. De neutralere smaak maakt het...
Bauckhof
Baguette Mix Haver
Glutenvrije broodbak mix voor haver stokbrood. Benodigdheden: - 1 zakje droge gist - 425 ml lauw water - 2 el neutrale olie - wat glutenvrij meel Bereiding: 1. Meng de inhoud van het pakje, gist, lauw water en olie kort met een deeghaak tot een soepel deeg. Dek het deeg af en laat het 30 minuten rijzen op een warme plek. 2 Bestuif het werkvlak met glutenvrij meel. Verdeel het deeg...
Bauckhof
Pinsa Bakmix
Glutenvrije pinsa bakmix. Krokant aan de buitenkant, luchtig aan de binnenkant en gewoon heerlijk: dat is ons pinsadeeg, de specialiteit uit de Italiaanse keuken, opnieuw bedacht in de Bauck Mühle-stijl. Dolce Vita uit Noord-Duitsland! Pizza en pinsa hebben beide hun oorsprong in Italië, maar wat onderscheidt de twee eigenlijk? Aan de ene kant is er de vorm, soms rond, soms meer...
Ma Vie Sans Gluten
Witte Rijstmeel
Glutenvrij wit rijstmeel. Een basismeel voor het bereiden van brood- en taart of gebakdeeg.
Ma Vie Sans Gluten
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel. Het ideale ingrediënt voor: Zachter en gemakkelijker te snijden brood: 1/5 tapioca + 4/5 bloem Zachter gebak: 1/3 gemengd zetmeel (waaronder tapioca) + 2/3 bloem Tips: Combineer verschillende soorten zetmeel om te genieten van de aanvullende eigenschappen Kan gebruikt worden voor het verdikken van vloeistoffen of het bereiden van nagerechten cremes....
Primeal
Volkoren Rijstmeel
Glutenvrij volkoren rijstmeel.









