Feestdagen
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Peak's
Kruidcake Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een kruidcake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af...
Jopen
Hop Zij Met Ons IPA Bier
Jopen Hop zij met Ons is een smaakvolle IPA van Nederlandse bodem. Dit is het eerste glutenvrije bier dat Jopen heeft geproduceerd. En we kunnen wel zeggen dat men er in is geslaagd om een smaakvol bier te brouwen. Hop zij met Ons, is een uitgesproken glutenvrije IPA. Deze variant is gebrouwen met Mosaic hop en heeft een mooie oranje-gouden kleur en een uitgesproken mix van ‘piney’ en tropical...
Peak's
Speculaas & Kruidnoten Mix
Glutenvrije speculaas en kruidnoten mix. Bereiding kruidnoten: Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de mix in een kom en voeg 100g roomboter of margarine en 1 ei (vervanger) toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige bolletjes. Leg de bolletjes met een...
Maître Mathis
Gevulde Speculaas Lactosevrij
Glutenvrije gevulde speculaas lactosevrij.
Brouwerij Klein Duimpje
Kerstbier
Kerstbier is een heerlijk biertje voor tijdens de koude winterdagen. Dit kerstbier is vol van smaak, iets kruidig en lekker zoet met een fijne hopbitterheid in de afdronk. Alcoholpercentage 9%.
Baratti & Milano
Tavoletta Cremino Extra Noir
Glutenvrije luxe chocolade reep extra puur. De Cremino repen van Baratti & Milano staat bekend om hun delicate smaak en opmerkelijk zachte romige textuur. Op harmonieuze wijze wordt pure gianduia chocolade met de fluweelzachte en zoete “Tonda Gentile” hazelnootcrème gecombineerd. Deze heerlijke reep bestaat uit pure chocolade en gianduia chocolade. De gebruikte chocolade bevat uitsluitend...
Baratti & Milano
Tavoletta Cremino Pistacchio
Glutenvrije luxe chocolade met pistachecreme. De cremino repen van Baratti & Milano staan bekend om hun delicate smaak en opmerkelijk zachte romige textuur. Op harmonieuze wijze wordt pure gianduia chocolade met de fluweelzachte en zoete “Tonda Gentile” hazelnootcrème gecombineerd. Deze heerlijke reep bestaat uit 2 lagen gianduia chocolade met daartussen een laag fluweelzachte pistachecrème....
Baratti & Milano
Tavoletta Cremino Classico
Glutenvrije luxe chocolade. Bij Baratti & Milano staat de Cremino bekend om zijn delicate smaak en opmerkelijk zachte, romige textuur. Op harmonieuze wijze wordt pure gianduia chocolade met een fluweelzachte en zoete “Tonda Gentile” hazelnootcrème gecombineerd. De gebruikte chocolade bevat uitsluitend cacao en cacaoboter volgens het originele recept.
Baratti & Milano
Cremino Pistacchio Chocolates
Glutenvrije gelaagde chocolade bonbons met pistache. Dit zakje is gevuld met de bekende Cremino van Baratti&Milano. De cremino is een gelaagde chocolade, meestal vierkant van vorm, maar soms ook rechthoekig. Deze variant komt met 2 lagen in de smaak Gianduiotto en Siciliaanse Pistachecreme. Bij Baratti & Milano staat de Cremino bekend om zijn delicate smaak en opmerkelijk zachte romige textuur....