Feestdagen
Bio Vegan
Cashew Dip
Deze vegan kaasdip op basis van cashewnoten is snel en eenvoudig te bereiden met ongezoete sojadrank en is warm of koud lekker bij bijvoorbeeld pasta, burgers, burrito's of fajitas. Met zijn pittige smaak en romige consistentie is de cheesew dip ideaal voor Mexicaanse gerechten, voor fastfood met een kaas-, hete kaas- of chili-kaassaus of als basis voor pittige pastagerechten of...
Corn Crake
Volgranen Speculoos
Glutenvrije volgranen speculoosjes.
Corn Crake
Kerstkoekjes
Glutenvrije en vegan kerstkoekjes.
Corn Crake
Taai Taai Poppetjes Anijs & Amandel
Glutenvrije biologische taai taai poppetjes met anijs en amandel.
Corn Crake
Kruidnoten
Glutenvrije biologische kruidnoten. Deze brosse kruidnoten zijn lekker knapperig, glutenvrij, biologisch maar ook veganistisch.
Happy Bakers
Feestbrood Met Amandelspijs
Heerlijke glutenvrije feeststol met amandelspijs. Het feestbrood hoeft niet meer afgebakken te worden, maar een paar minuten op een voorverwarmde oven maakt het brood nog net iets feestelijker en lekkerder! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Vegan Worstenbroodjes
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Speculaasstaaf
Glutenvrije speculaasstaaf met amandelspijs. Bereid met roomboter en gevuld met een zuivere amandelspijsvulling.
Happy Bakers
Mexicaanse Vegan Worstenbroodjes
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Vegan Worstenbroodjes (T.H.T. 28-5-24)
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.