Feestdagen
Bio Vegan
Pumpkin Spice
Glutenvrije Pumpkin Spice kruiden. Pumpkin Spice is de alleskunner voor het komende seizoen. Of het nu in een met pompoen gekruide latte is, om pannenkoeken op smaak te brengen of in een kruidige cake - onze pompoenkruiden zijn het geheime ingrediënt dat elke herfstkeuken net dat beetje extra geeft. De kruidenmix bestaat voor 71% uit biologisch pompoenpoeder en is perfect afgerond met kaneel,...
Bio Vegan
Mug Cake Pumpkin Spice
Glutenvrije mug cake. Mijn Pumpkin Spice mug cake tovert in een handomdraai herfstlekkernijen in je mok. Supersnel bereid, is het de ideale keuze voor spontane trek tussendoor of kleine verwenmomenten tijdens een koffiepauze. De mug cake wordt bereid met 4 el plantaardige drank en is klaar om van te genieten na slechts één minuut in de magnetron (op 800 watt)! Mijn Pumpkin Spice mug cake is...
Bio Vegan
Bakmix Brownies
Biologische bakmix voor glutenvrije brownies met extra veel chocolade. Meer chocolade dan dit krijg je niet! Deze brownies zijn een hoogtepunt voor alle chocoladeliefhebbers. Het smeltzachte laagje pure chocolade maakt de brownies bijzonder fudgy van smaak en chocoladedruppels met 88% cacaogehalte zorgen voor de fijne chocoladecrunch om van te genieten. Benodigdheden: - 150 ml water - 130 g...
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Bio Vegan
Bakmix Kaneelbroodjes
Met de glutenvrije en vegan bakmix tover je in een handomdraai heerlijke kaneelbroodjes tevoorschijn, waar je van kunt genieten als ontbijt en als zoete snack tussendoor. Het luchtige, luchtige deeg met het mengsel van suiker en kaneel zorgt voor een hemelse smaak.. Benodigdheden: Handmixer met garde 90 gram margarine 7 gram bakpoeder 250 ml lauwwarm water Doe het bloemmengsel en...
Peak's
Kruidcake Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een kruidcake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af...
Bio Vegan
Cakemix Chocolade
Glutenvrije mix voor een heerlijke chocolade cake. Ook ideaal voor brownies of een chocoladetaart. Maak de cake nog feestelijker met de leuke decoraties van Bio Vegan. Benodigdheden: Een rechthoekige bakvorm (20 cm) 300 ml sojadrink 100 gram zachte margarine Handmixer met garde
Peak's
Speculaas & Kruidnoten Mix
Glutenvrije speculaas en kruidnoten mix. Bereiding kruidnoten: Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de mix in een kom en voeg 100g roomboter of margarine en 1 ei (vervanger) toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige bolletjes. Leg de bolletjes met een...
Fria
Kaneelbroodjes
Glutenvrije kaneelbroodjes. Glutenvrij brood dat vanuit de diepvries wordt verzonden en ontdooit tijdens vervoer. Bij aankomst direct opnieuw invriezen of binnen 3 dagen consumeren.
Fria
Vanillebroodjes
Fria's glutenvrije vanillebroodjes worden goudgeel gebakken en hebben een heerlijke, delicate vanillesmaak. Traditioneel gebakken met een romige vanillevulling. De perfecte snack in de koffiepauze. Glutenvrije broodjes die vanuit de diepvries worden verzonden en ontdooien tijdens vervoer. Bij aankomst direct opnieuw invriezen of binnen 3 dagen consumeren.