Bio Vegan - Bakmix Kaneelbroodjes Terug

€ 3,99
Bakmix Kaneelbroodjes

Allergie Informatie

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.

Beoordeling

Ellen


04-02-2024
Slechte bakmix

De cinnamon rolls werden niet goudbruin en waren niet eetbaar, spijtig!

Marieke


10-03-2023
Heel lekker en makkelijk te maken

Na een dag worden ze taai.

Alexander


27-01-2023
Heerlijk als ze net gebakken zijn

De eerste keer verkeerde verhouding aangehouden, maar alsnog kunnen redden met toevoeging van boekweitmeel. Tweede keer zeer goed gelukt en heerlijk gesmuld.

Soraya


03-01-2023
Super lekker

Heel lekker! We hebben er één groot brood van gemaakt. Super, niet droog, prima van smaak. Je hebt niet door dat het tarwevrij/glutenvrij is. Een aanrader.

Agnieszka


23-12-2022
Makkelijk te maken, super lekker

Ze zijn makkelijk en snel te makken, en lekker! Mijn kinderen waren erg blij, rolles in een dag opgegeten!

Omschrijving

5 reviews


Met de glutenvrije en vegan bakmix tover je in een handomdraai heerlijke kaneelbroodjes tevoorschijn, waar je van kunt genieten als ontbijt en als zoete snack tussendoor. Het luchtige, luchtige deeg met het mengsel van suiker en kaneel zorgt voor een hemelse smaak..

Benodigdheden:

  • Handmixer met garde
  • 90 gram margarine
  • 7 gram bakpoeder
  • 250 ml lauwwarm water 
Doe het bloemmengsel en de gist samen in een kom en meng alles door elkaar. Voeg nu 50 g zachte margarine en water toe en kneed alles ongeveer 3 minuten met een handmixer met garde. Laat het deeg 30 minuten rusten op een warme plaats, afgedekt met een vochtige theedoek. Rol het deeg uit tot een rechthoek (ca. 30 x 40 cm). Om hierbij te helpen kan wat glutenvrij meel worden gebruikt. Bestrijk het deeg nu met de resterende 40 g zachte margarine en laat een rand van ongeveer 3 cm breed vrij, die u vóór het rollen met water bestrijkt. Bestrooi de margarine gelijkmatig met het suiker-kaneelmengsel en rol het deeg vervolgens voorzichtig op tot een rol, beginnend vanaf de lange zijde. Snij ze in plakjes van ongeveer 2 tot 3 cm dik en leg de kaneelbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de kaneelbroodjes 30 minuten rusten. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C heteluchtoven of 200 °C boven-/onderwarmte en plaats een kom gevuld met water in de oven. Bak de kaneelbroodjes ongeveer 13 minuten.

Artikelnummer: BVG080
Merk: Bio Vegan
Inhoud: 500 gram

Bestellen

Ingrediënten

Bakmix:
Maiszetmeel, rijstmeel, volkoren rijstmeel, ruwe rietsuiker, tapiocazetmeel, volkoren gierstmeel, vlas eiwit, zout, psylliumvezels, verdikkingsmiddel: xanthaangom, emulgator: lecithine (zonnebloem).

Suiker kaneel mix:
Ruwe rietsuiker, kaneel (8%).

Voedingswaarde(per 100 gram)

Energiewaarde 1336 kj (318 kcal)
Eiwitten 2.6 gr.
Koolhydratenwaarvan suikers 51.0 gr. 13.0 gr.
Vettenwaarvan verzadigd 10.8 gr. 5.2 gr.
Vezels 2.5 gr.
Zout 0.86 gr.

Gerelateerde producten