Oud & Nieuw
Happy Bakers
Vegan Worstenbroodjes
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Consenza
Saucijzenbroodjes
Glutenvrije voorgebakken saucijzenbroodjes. Een bladerdeeg broodje gevuld met vlees. Even afbakken in de oven en je hebt een heerlijk broodje!
Happy Bakers
Speculaas Pencee
Glutenvrije koek met speculaas gevuld met amandelspijs. Verwen jezelf met een heerlijke grote koek met amandelspijsvulling! Perfect als traktatie of bij de feestdagen.
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Happy Bakers
Oliebollen Met Rozijnen Lactosevrij (4 stuks)
Heerlijke glutenvrije oliebollen. Lactosevrij en vegan! Verpakt per 4 stuks. Bereidingswijze: Oven: de oven voorverwarmen op 200 graden. 10-12 minuten opwarmen in de oven. Airfryer: circa 10 minuten op 180 graden. Elke oven is anders, de bovengenoemde bereidingswijzen zijn dan ook een indicatie. Let op: NIET bereiden in de magnetron. Dit product moet opgewarmd worden voor consumptie.
Happy Bakers
Oliebollen Naturel Lactosevrij (4 stuks)
Heerlijke glutenvrije oliebollen. Lactosevrij en vegan! Verpakt per 4 stuks. Bereidingswijze: Oven: de oven voorverwarmen op 200 graden. 10-12 minuten opwarmen in de oven. Airfryer: circa 10 minuten op 180 graden. Elke oven is anders, de bovengenoemde bereidingswijzen zijn dan ook een indicatie. Let op: NIET bereiden in de magnetron. Dit product moet opgewarmd worden voor consumptie.





