Oud & Nieuw
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Liberaire
Roomboter Amandelstaaf
Glutenvrije amandelstaaf. Ongeveer 8 dagen houdbaar na levering.
Schar
Baguettes
Glutenvrije afbakbroodjes. Twee, per stuk verpakt. Vijf minuten bakken in een voorverwarmde oven op 200 C.
Schar
Salinis
Glutenvrije zoute krakelingen.
Schar
Crackers
Glutenvrije crackers.
Amaizin
Tortilla Chips Nacho Cheese
Glutenvrije maïschips. Amaizin maïs chips is lekker zo uit het zakje of enkele minuten in de oven opgewarmd. Bevat een lekkere kaassmaak.
Amaizin
Sweet Salsa Chip Dip
Glutenvrije zoete salsa dipsaus. Lekker in combinatie met de corn chips varianten van het merk Amaizin.
Liberaire
Saucijzenbroodjes
Glutenvrije saucijzenbroodjes.
Schar
Curvies Original
Glutenvrije curvies zoute chips original.
Schar
Curvies Paprika
Glutenvrije curvies zoute chips paprika.
Schar
Curvies BBQ
Glutenvrije curvies met BBQ smaak.
Kettle Chips
Chips Paprika & Roasted Onion
Deze glutenvrije chips wordt enkel gemaakt van de beste aardappelen. De aardappelen worden zorgvuldig in kleine hoeveelheden gebakken en gesneden. Dat geeft ze een heerlijke bite en smaak. Worden er kruiden aan toegevoegd? Dan zijn deze enkel van natuurlijke ingrediënten.











