Oud & Nieuw
Happy Bakers
Oliebollen Met Rozijnen Lactosevrij (4 stuks)
Heerlijke glutenvrije oliebollen. Lactosevrij en vegan! Verpakt per 4 stuks. Bereidingswijze: Oven: de oven voorverwarmen op 200 graden. 10-12 minuten opwarmen in de oven. Airfryer: circa 10 minuten op 180 graden. Elke oven is anders, de bovengenoemde bereidingswijzen zijn dan ook een indicatie. Let op: NIET bereiden in de magnetron. Dit product moet opgewarmd worden voor consumptie.
Happy Bakers
Oliebollen Naturel Lactosevrij (4 stuks)
Heerlijke glutenvrije oliebollen. Lactosevrij en vegan! Verpakt per 4 stuks. Bereidingswijze: Oven: de oven voorverwarmen op 200 graden. 10-12 minuten opwarmen in de oven. Airfryer: circa 10 minuten op 180 graden. Elke oven is anders, de bovengenoemde bereidingswijzen zijn dan ook een indicatie. Let op: NIET bereiden in de magnetron. Dit product moet opgewarmd worden voor consumptie.
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Amaizin
Tortilla Chips Nacho Cheese
Glutenvrije maïschips. Amaizin maïs chips is lekker zo uit het zakje of enkele minuten in de oven opgewarmd. Bevat een lekkere kaassmaak.
Amaizin
Sweet Salsa Chip Dip
Glutenvrije zoete salsa dipsaus. Lekker in combinatie met de corn chips varianten van het merk Amaizin.
Terrasana
Kalamata Olijven Met Kruiden
Deze zwartpaarse Griekse olijven zijn heerlijk sappig van structuur en rijk van smaak. Ze zijn al heerlijk op zichzelf, maar de kruidenolie geeft ze nét die extra diepe smaak. Om heerlijk biologisch van te genieten. Lekker als glutenvrij borrelhapje of amuse.
Terrasana
Tamari Crackers
Glutenvrije crackertjes. Met deze rijstcrackers kun je lekker glutenvrij genieten. Door de tamari en geroosterd sesamzaad krijgen deze knapperige zoutjes een typisch Japanse smaak. Ze worden zonder de toevoeging van olie in de oven gebakken. Hierdoor hebben ze een natuurlijk laag vetgehalte. Lekker bij de borrel, als tussendoortje of bij de thee.
Terrasana
Vliespinda's Geroosterd & Gezouten 250 gram
Glutenvrije geroosterde en gezouten vliespinda's. Een pinda is geen noot, maar een peulvrucht. Hoewel de pinda vaak wordt weggezet als 'minder gezond dan noten', bevatten ze vergelijkbare voedingsstoffen en voordelen. Pinda's zitten bovendien een stuk hoger in eiwitten (25%) dan noten. Het vliesje van deze biologische pinda's is bewaard. Zo maak je optimaal gebruik van al het goede van wat de...
Terrasana
Vliespinda's Geroosterd & Ongezouten 250 gram
Glutenvrije geroosterde en ongezouten vliespinda's. De pinda heeft veel weg van een noot, maar behoort eigenlijk tot de peulvruchten. Hoewel de pinda soms weggezet wordt als 'minder goed dan noten', is dat niet terecht. Ze bevatten grotendeels dezelfde soort voedingsstoffen en gezondheidsvoordelen. Deze biologische pinda's hebben hun vliesje behouden, zijn geroosterd en niet gezouten. Lekker als...
Happy Bakers
Speculaas Pencee
Glutenvrije koek met speculaas gevuld met amandelspijs. Verwen jezelf met een heerlijke grote koek met amandelspijsvulling! Perfect als traktatie of bij de feestdagen.
Proviso
Kippenragout
Glutenvrije kippenragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Proviso
Kalfsragout
Glutenvrije kalfsragout. Verwarm de ragout enkele minuten langzaam in een pan of magnetron. Tussentijds even roeren. Niet laten koken.
Happy Bakers
Vegan Worstenbroodjes
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Terrasana
Sultana Rozijnen 1 kilo
Glutenvrije sultana rozijnen. Sultana rozijnen hebben een zoete smaak en zijn afkomstig van een witte druif. Tijdens het drogen - wat in de zon gebeurt en ongeveer 2 weken duurt - wordt de witte rozijn donkerder van kleur. Sultana rozijnen zijn heerlijk door muesli, havermout of appeltaart, maar je kunt er ook je salade mee verassen of ze gewoon uit het handje eten.
Terrasana
Sultana Rozijnen 500 gram
Glutenvrije sultana rozijnen. Sultana rozijnen hebben een zoete smaak en zijn afkomstig van een witte druif. Tijdens het drogen - wat in de zon gebeurt en ongeveer 2 weken duurt - wordt de witte rozijn donkerder van kleur. Sultana rozijnen zijn heerlijk door muesli, havermout of appeltaart. Maar je kunt ook je salade ermee verassen of ze gewoon uit het handje eten.














