Feestdagen
Wiloco
Paaseitjes Mix
Glutenvrije mix zak met paaseitjes wit, melk en puur.
Wiloco
Paaseitjes Wit
Glutenvrije paaseitjes met witte chocolade.
Wiloco
Paaseitjes Puur
Glutenvrije paaseitjes met pure chocolade.
Wiloco
Paaseitjes Melk
Glutenvrije paaseitjes met melkchocolade.
Wiloco
Chocoladeletter Bruin
Glutenvrije chocoladeletter. Cacaobestanddelen: tenminste 44.8%.
Wiloco
Chocoladeletter Donker Praliné
Glutenvrije chocoladeletter. Cacaobestanddelen: tenminste 66%.
Wiloco
Paaseitjes Puur Praline
Glutenvrije paaseitjes puur praline.
Wiloco
Paaseitjes Melk Praline
Glutenvrije paaseitjes melk praline.
Wiloco
Paaseitjes Wit Praline
Glutenvrije paaseitjes wit praline.
Wiloco
Paaseitjes Mix Praline
Glutenvrije paaseitjes mix gevuld met praliné.
Wiloco
Holle Paaseieren Wit
Glutenvrije holle paaseieren met witte chocolade.
Wiloco
Holle Paaseieren Puur
Glutenvrije holle paaseieren met pure chocolade.
Wiloco
Holle Paaseieren Melk
Glutenvrije holle paaseieren met melk chocolade.
Peak's
Speculaas & Kruidnoten Mix
Glutenvrije speculaas en kruidnoten mix. Bereiding kruidnoten: Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de mix in een kom en voeg 100g roomboter of margarine en 1 ei (vervanger) toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige bolletjes. Leg de bolletjes met een...
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...
Peak's
Amandelspijs Mix
Glutenvrije mix voor het maken van amandelspijs. Gebruik het in combinatie met de feeststolmix en je hebt een heerlijk gevuld feestbrood! Bereiding: Meng de inhoud van het zakje amandelspijs met deeghaken of met de hand, met een half ei (of vervanger) en 1/4 theelepel citroensap. Zodra de spijs goed kneedbaar is maak een staaf van 3-4 cm en rol op in vershoudfolie. Laat de spijs minimaal 1 uur...
Peak's
Feeststol Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een feestbrood. Combineer het met de amandelspijs mix voor een heerlijk resultaat. Bereiding: Meng 275 ml lauwwarme melk met 7 gram gedroogde gist en roer goed door. Klop 1 ei (of vervanger) los in een mengkom. Voeg vervolgens 30 gram zachte boter en de melk met gist toe. Meng dit samen voor 30 seconden. Voeg als laatste de bakmix toe en meng voor 5 minuten...
Peak's
Kruidcake Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een kruidcake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af...
Coucou
Kriek Royal Bier
Het alleréérste glutenvrij kriekbier wordt met uiterste zorg voor smaak, én uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong, op ambachtelijke manier gebrouwen. De verrassende smaak van Kriek Royal wordt bekomen door kriekenconcentraat uit de allerbeste zure krieksoorten van België. Dit speciale kriekbier is verfrissend met behoud van zijn volle smaak met een uniek fruitig karakter. Puur...