Peak's - Feeststol Mix Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
Familie Janssen
08-02-2023
dit is echt een lekker glutenvrij feestbrood .
ons glutenvrije dochter en schoonzoon ,
vonden het erg lekker hebben er van genoten .
Martje
18-01-2022
Echt superlekker!!!
En supereenvoudig te maken en het hele huis ruikt heerlijk ! Een aanrader
vdHout
30-12-2021
Recept klopt niet
Iets in het recept klopt niet. Engelse versie en Nederlandse wijken van elkaar af. Er was hier onduidelijkheid over het rijzen en alleen in de Engelse staat hoe je het een feesstol met spijs kan maken. Resultaat was hier te eten, maar alles behalve een feeststol, ook omdat hij door de extra kurkuma onnatuurlijk kanariepietjesgeel is.
Omschrijving
Glutenvrije mix voor het maken van een feestbrood. Combineer het met de amandelspijs mix voor een heerlijk resultaat.
Bereiding:
Meng 275 ml lauwwarme melk met 7 gram gedroogde gist en roer goed door. Klop 1 ei (of vervanger) los in een mengkom. Voeg vervolgens 30 gram zachte boter en de melk met gist toe. Meng dit samen voor 30 seconden. Voeg als laatste de bakmix toe en meng voor 5 minuten tot een mooi deeg. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het deeg gelijkmatig over de bakplaat in een ovale vorm. Duw de rozijnen onder het deeg, hierdoor verbranden de rozijnen niet. Laat het brood 40-60 minuten rijzen. Bak het brood in 40-45 minuten op 180 graden. Heet goed afkoelen voor het aansnijden.
Bereiding:
Meng 275 ml lauwwarme melk met 7 gram gedroogde gist en roer goed door. Klop 1 ei (of vervanger) los in een mengkom. Voeg vervolgens 30 gram zachte boter en de melk met gist toe. Meng dit samen voor 30 seconden. Voeg als laatste de bakmix toe en meng voor 5 minuten tot een mooi deeg. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het deeg gelijkmatig over de bakplaat in een ovale vorm. Duw de rozijnen onder het deeg, hierdoor verbranden de rozijnen niet. Laat het brood 40-60 minuten rijzen. Bak het brood in 40-45 minuten op 180 graden. Heet goed afkoelen voor het aansnijden.
Artikelnummer: | PKS110 |
Merk: | Peak's |
Inhoud: | 400 gram |

Bestellen
Ingrediënten
Gedroogde rozijnen (35%), maiszetmeel, melen (rijst, mais, soja), dextrose, verdikkingsmiddel: xanthaangom, zout, kurkuma.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1481 kj (354 kcal) |
Eiwitten | 6.6 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 72.3 gr. 28.2 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 2.5 gr. 0.4 gr. |
Vezels | 6.1 gr. |
Zout | 0.87 gr. |