Feestdagen
Bettr
Quinoa Crackers Smoked Paprika
Glutenvrije, biologische quinoa crackertjes met gerookte paprika smaak. Gebakken in kokosolie.
Bettr
Quinoa Crackers Tomato & Basil
Glutenvrije, biologische quinoa crackertjes met tomaat basilicum smaak. Gebakken in kokosolie.
Natural Temptation
Merry X-Mas Thee
Glutenvrije merry x-mas thee. Lekker warme drank tijdens de kerst.
Natural Temptation
Sint Is Jarig Thee
Glutenvrije sint is jarig thee. Heerlijk tijdens een pakjesavond, warm op de bank. Deze specerijenthee is gebaseerd op de traditionele lekkernijen, zoals pepernoten en speculaas, die horen bij het sinterklaasfeest. Een verwarmende thee met kaneel en pittige kruidnagel in combinatie met zachte anijs. De thee is theïne vrij.
Natural Temptation
Happy Easter Thee
Verfrissende glutenvrije en biologische kruidenthee met eucalyptus, limoen en een beetje gember. Een perfecte thee voor bij de paasbrunch. Vrolijk Pasen!
Peak's
Amandelspijs Mix
Glutenvrije mix voor het maken van amandelspijs. Gebruik het in combinatie met de feeststolmix en je hebt een heerlijk gevuld feestbrood! Bereiding: Meng de inhoud van het zakje amandelspijs met deeghaken of met de hand, met een half ei (of vervanger) en 1/4 theelepel citroensap. Zodra de spijs goed kneedbaar is maak een staaf van 3-4 cm en rol op in vershoudfolie. Laat de spijs minimaal 1 uur...
Peak's
Feeststol Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een feestbrood. Combineer het met de amandelspijs mix voor een heerlijk resultaat. Bereiding: Meng 275 ml lauwwarme melk met 7 gram gedroogde gist en roer goed door. Klop 1 ei (of vervanger) los in een mengkom. Voeg vervolgens 30 gram zachte boter en de melk met gist toe. Meng dit samen voor 30 seconden. Voeg als laatste de bakmix toe en meng voor 5 minuten...
Peak's
Speculaas & Kruidnoten Mix
Glutenvrije speculaas en kruidnoten mix. Bereiding kruidnoten: Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de mix in een kom en voeg 100g roomboter of margarine en 1 ei (vervanger) toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige bolletjes. Leg de bolletjes met een...
Peak's
Kruidcake Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een kruidcake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af...
Peak's
Oliebollenmix
Glutenvrije oliebollenmix. Bereiding: Wel de 150 gram rozijnen in heet water en laat ze uitlekken en bestrooi ze met wat boekweitmeel. Meng de oliebollenmix met 225 ml magere (of plantaardige) melk en 1 ei (vervanger). Voeg hier 15 gram droge gist aan toe en mix tot een glad beslag. Roer de rozijnen door het beslag. Laat het beslag 35 minuten rijzen in een oven van 50 graden, afgedekt met...