Dessert
Bio Vegan
Slagroomfix
Glutenvrij slagroomversteviger (4 zakjes van 6 gram). Klop 200-250 ml opklopbare plantaardige crème of slagroom even op. Strooi de inhoud van een zakje slagroomfix erin en klop verder tot de gewenste stijfheid is bereikt.
Bio Vegan
Slagroom Crème
Glutenvrije slagroom. Een veganistisch en vetarm alternatief voor room. Perfect voor desserts, taarten, in de koffie of met vers fruit! Bereiding: 1. Giet de koude sojadrink naturel in een smalle, hoge mengkom, voeg de helft van de inhoud van het pakje toe. 2. Klop 5 min. met de handmixer op de hoogste snelheid. 3. Serveer koud.
Bio Vegan
Bourbon-Vanille Saus
Mijn Bourbon Vanillesaus van Biovegan is ideaal bij apfelstrudel, ijs en vers fruit. Kook gewoon het zakje vanillesaus met met 400 ml plantaardige drank of melk en een beetje suiker en geniet warm of koud.
Bio Vegan
Vanille Pudding
Glutenvrije mix voor het maken van vanille pudding. Voeg 6 eetlepels melk of melkvervanger toe en voeg hier suikers of een zoetmiddel aan toe.
Bio Vegan
Rijstmoment Appel Kaneel
Glutenvrije rijstpudding met appel kaneel smaak. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Panna Cotta Kokos Vanille
Deze glutenvrije mix voor panna cotta is een exotisch dessert, dat gemakkelijk te bereiden is met kokosmelk. De romige consistentie in combinatie met een fijne smaak van kokos en bourbon vanille zorgt voor een buitengewone smaakbeleving. De perfecte zoete manier om af te koelen op warme zomerdagen en een snel dessert voor momenten samen met familie en vrienden op gezellige dagen het hele jaar...
Bio Vegan
Panna Cotta Mango
Deze glutenvrije mix voor panna cotta is een exotisch dessert, dat gemakkelijk te bereiden is met kokosmelk. De romige consistentie in combinatie met de fijne smaak van mango zorgt voor een buitengewone smaakbeleving. De perfecte zoete manier om af te koelen op warme zomerdagen en een snel dessert voor momenten samen met familie en vrienden op gezellige dagen het hele jaar door! Benodigheden...
Bio Vegan
Rijstmoment Chocolade
Glutenvrije rijstpudding met donkere chocolade. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Rijstmoment Vanille
Glutenvrije rijst ontbijt in de smaak bourbon vanille. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Chocolade Pudding
Glutenvrije mix voor het maken van chocolade pudding. Voeg 6 eetlepels melk of melkvervanger toe en voeg hier rietsuiker of een zoetmiddel aan toe. Bereiding: 1. Roer ca. 100 ml van de vloeistof met de inhoud van het zakje tot een gladde massa. 2. Kook de resterende vloeistof met de droge zoetstof. 3. Voeg de gladde massa toe. 4, Kook 2 minuten al roerend (laag vuur). 5. Giet de...