Bauckhof - Bananenbrood Muffinmix Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Beoordeling
Omschrijving
Glutenvrije bananenbrood muffinmix met volkoren havermeel. Of het nu een snelle snack is, als ontbijt of om mee te nemen – bananenbroodmuffins van Bauckhof zijn de perfecte manier om overrijpe bananen om te toveren tot een heerlijk zoete traktatie. Luchtig, smeuïg en heerlijk chocoladeachtig, ze zijn voor bij elke gelegenheid. En het mooiste is: de muffins zijn niet alleen glutenvrij, maar ook veganistisch.
Zo eenvoudig is het:
Ingrediënten: 200-300 g rijpe bananen (gepeld), 110 ml neutrale olie, 100 ml melk, 1 ei
Veganistische bereiding:
Ingrediënten: 200-300 g rijpe bananen (gepeld), 110 ml neutrale olie, 100 ml plantaardige melk
1. Verwarm de oven voor op 180 °C (boven-/onderwarmte). Plaats de 12 muffinvormpjes in een muffinvorm. (Als alternatief, zonder muffinvorm: plaats de muffinvormpjes op een bakplaat.)
2. Prak de rijpe bananen goed fijn met een vork. Er mogen geen (grote) stukjes meer zichtbaar zijn.
3. Klop de genoemde ingrediënten en het mengsel tot een glad beslag. (Je kunt ook een handmixer gebruiken.)
4. Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvormpjes. Bak de muffins in een voorverwarmde oven op 180 °C (midden van de oven) gedurende ongeveer 25 minuten.
5. Laat de muffins volledig afkoelen op een rooster.
Zo eenvoudig is het:
Ingrediënten: 200-300 g rijpe bananen (gepeld), 110 ml neutrale olie, 100 ml melk, 1 ei
Veganistische bereiding:
Ingrediënten: 200-300 g rijpe bananen (gepeld), 110 ml neutrale olie, 100 ml plantaardige melk
1. Verwarm de oven voor op 180 °C (boven-/onderwarmte). Plaats de 12 muffinvormpjes in een muffinvorm. (Als alternatief, zonder muffinvorm: plaats de muffinvormpjes op een bakplaat.)
2. Prak de rijpe bananen goed fijn met een vork. Er mogen geen (grote) stukjes meer zichtbaar zijn.
3. Klop de genoemde ingrediënten en het mengsel tot een glad beslag. (Je kunt ook een handmixer gebruiken.)
4. Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvormpjes. Bak de muffins in een voorverwarmde oven op 180 °C (midden van de oven) gedurende ongeveer 25 minuten.
5. Laat de muffins volledig afkoelen op een rooster.
Artikelnummer: | BAU095 |
Merk: | Bauckhof |
Inhoud: | 280 gram |


Bestellen
Ingrediënten
Rijstmeel, maïszetmeel, ruwe rietsuiker, glutenvrij volkoren havermeel (15%), chocoladevlokken (ruwe rietsuiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator: zonnebloemlecithine), tapiocazetmeel, bakpoeder (rijsmiddel: natriumbicarbonaat, zuurteregelaar: monokaliumtartraat, maïszetmeel), verdikkingsmiddel: xanthaangom, steenzout.
Kan sporen bevatten van noten, melk, soja, sesam, mosterd en lupine.
Kan sporen bevatten van noten, melk, soja, sesam, mosterd en lupine.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1594 kj (376 kcal) |
Eiwitten | 4.5 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 79 gr. 26 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 3.8 gr. 1.8 gr. |
Vezels | 3.1 gr. |
Zout | 0.91 gr. |